28.3.14

MOUSE is back

Fare babetlerim benim sembolum gibi bir sey artik :) Onlari giyince resmen kendimi tamam hissediyorum! Galiba ayni ayakkabinin dort farkli versiyonuna sahip olmami baska turlu aciklayamam.. 'Anne olacaksin,birak artik su cocuksu halleri' dediginizi duyar gibiyim.. Ben ise tam tersini dusunuyorum; bir insan ne ise odur, degisen sifatlari onu baskalastirmamali.. Herkese; elestiri dolu bakislardan ve hadsiz yargilamalardan uzak, icinden geldigi gibi yasayabilecegi mutlu bir hafta sonu dilerim :)

20.3.14

Crème de la crème

Bonjour!
Basligi fransizca olunca bir an yaziya ayni dilde devam etmek istedim :) Hamile giyimi paylasmamdan henuz sikilmadiysaniz severek kombinledigim bir gorunumle devam etmek istiyorum..

13.3.14

Little Navy Dress

Giyinmek benim gibi sizin icin de 'ciddi' bir meseleyse; ve kiyafetlere benim kadar anlam yukluyorsaniz; eminim evden cikma sureniz o kadar da kisa degildir..! Bu cekimde evden cikmaya hazirlanan bir Iconic Mouse goreceksiniz :)

7.3.14

TRAINERMANIA

Ben o begendigi butun topuklu ayakkabilari alan kizlardan olmadim hic. Tamam yuksek okceker uzerinde durmak apayri bir his, insana kendini zafer kazanmis gibi hissettiriyor! Hele ki benim gibi rahatlikla yuruyebilmesiyle ovunen bir tipseniz o topugun boyu git gide buyuyor.. Fakat yine de bir yanim spor ayakkabilari daha cok sevdi,icimdeki buyumeyen cocuk ve ben renk renk converse ve cesit cesit sneakerlari yillar yili ayakkabi dolabina dizeledik hep. Bu sebeple kisa bir sure once Nike Airmax modasiyla baslayan 'trainer' furyasi en cok benim isime yaradi :) Son zamanlarda en cok bu ayakkabilara yatirim yaptigimi fark edince bunu paylasmak istedim! Temmuz ayinda ilk airmaximi almamla basladi her sey. Pudra&Pembe rengiyle beni tavladi..

4.3.14

Status Update

Uzun suren sessizligimin ardindaki en buyuk sebebi artik sizlerle paylasmanin zamani geldi. Gecen postumda bahsettigim surpriz; buyuyen gobegim ve degisen sifatim: ben bir anne adayiyim! :)