28.2.11

A gift

Hediye almaktan güzel bir şey varsa o da istediğiniz bir şeyin hediye olarak gelmesi! Kısa zaman önce İtalya'nın meşhur mağaza zinciri La Rinascente'de, birlikte neredeyse tüm renklerini denediğimiz fakat satın almadığımız Tom Ford rujları unutmayan ablam, bana bir sürpriz yapmış ve en beğendiğim renk olan Vanilla Suede i almış :)


  Tom Ford'un 'Private Blend' ruj koleksiyonunda 12 farklı renk bulunuyor.
"Bir kadın için mükemmel görünen dudaklardan daha iyi bir aksesuar düşünemiyorum"  Tom Ford

26.2.11

Masculin ou Féminin?

                       Pantolon:Londra'dan  Kazak:Zara  Küpe:Topshop  Bot:New Look
Yüzükler ve Çanta: Topshop

Şubat ayının son hafta sonunda:
Özcan Deniz ve Deniz Çakır'ın başrollerini paylaştığı 'Ya Sonra' filmini izledim,fena değildi.
Macaron canavarlığım tuttu,üç ayrı yerden renk renk macaronları mideye indirdim!
Cumartesi akşamı evde oturdum ve bu postu hazırlıyorum,
İyi yapmış mıyım? 
:)

24.2.11

Soldier Doll

London College of Fashion'da 'Fashion Styling' eğitimi alırken, programın sonunda öğrendiklerimizle bir proje hazırlamamız gerekiyordu. Önce, hedef kitlesi ve yapıları incelenerek çalışmak istediğimiz dergiyi seçtik, ardından da temamızı belirledik. Benim dergi seçimim ELLE, temam iste "Military" oldu. Moodboardlar hazırlandı, oluşturacağım görünüm için gerekli ürünler toplandı, saç&makyaja karar verildi ve okulun stüdyolarında profesyonel fotoğrafçı eşliğinde bir çekim gerçekleştirildi. Görünümün yanı sıra, poz ve ışık gibi detayların da bizim tarafımızdan belirlendiği moda çekiminin sonuçlarını paylaşmak istedim. Başından sonuna tüm detaylarıyla kendim ilgilendiğim bu çalışma benim için oldukça keyifli bir deneyim oldu.































Modelim Skye'ın üzerindeki tüm parçalar bana ait. Sadece proje için aldığım tek şey asker şapkası oldu :)       
Elbise:Topshop  Ceket:Marks&Spencer  Çorap:Topshop  Bot:Zara Şapka:Vintage,Camden Town'dan      Gözlük:RayBan Clubmaster

23.2.11

Shopping♥

Karşınızda gardrobumun yeni üyeleri: Miss Red&Mrs.Pink
İPade Zara uygulamasını indirdiğimde yeni sezon ürünlerini incelerken gördüğüm ve o günden beri aklımdan çıkmayan favori iki elbiseme bugün kavuştum!








Kıpkırmızı bir elbise yeterince dayanılmaz değilmiş gibi,üzerine bir de bu kadar sevimli bir eteği olunca benim gözlerimden kalpler çıkmaya başlıyor. Kabarık ve pileli! Daha elbiseyi denerken kendi etrafımda dönmeye başladım :)













İlk bakışta bana tenisçilerin giydiği elbiseleri anımsatan ama giydiğimde "benim olmalı" dediğim bu elbisenin renginin pembe olması zaten almam için yeterli bir sebepti. Görevli small bedeni olmadığını söyleyince başka birine daha sordum ve buldum! Siz siz olun hiçbir zaman pes etmeyin :)


Kırmızı ve Pembe demişken; yükselen trendler arasında en çok ilgimi çekenlerden biri de bu iki rengin birlikte kullanımı. Desenlerde birleşmiş halleri de güzel, ama ben alt&üst kombin yaratmayı tercih ederim. Riskli ama oldukça eğlenceli! 

22.2.11

La forêt

Hairband: New Look
Pants: Zara      Clutch: Balenciaga
ANSWERS
  1. Destek veren yorumlarınız sayesinde motivasyonum arttı,elimden gelenin en iyisini yapmaya odaklandım.
  2. Sesimi duyanların kendilerini göstermeleri çook güzel!
  3. Ben bu işi sevdim ;)

21.2.11

Oh Land-Wolf & I

Before the world you know was like it is
I held a lover once and I was his
And we walked along the river in the sun
But he's a lonely man, so this was done
The only place we had to meet was night
While the sun he sleeps in shadows we can hide
On the mountainside we spent our time together
But it is gone when morning comes

And you are the wolf
And I am the moon
And in the endless sky we are but one
We are alive
In my dreams wolf and I

How many days and nights will come and go
While the only light you'll see is from my glow
There will never be a dawn that breaks the spell surrounding us
Til the earth dies with the sun

20.2.11

Nostalgia

Bugünlerde sokakta yürürken kocaman bir ahizeyle telefonla konuşan birilerini gördünüz mü? Görmediyseniz hızla yayılan bu trende hazırlıklı olun! Cep telefonlarının kulaklıklarına farklı bir yorum getiren nostaljik ahizeler, her ne kadar kullanışlı gözükmese de, radyasyon yaymamasıyla avantaj sağlıyor.Artık cep telefonlarıyla bir bütün halinde yaşadığımızı varsayarsak, bu pek de önemsiz bir detay değil.. 
 Birbirinden güzel renkleriyle ve retro görünümüyle tüm trend canavarlarına eğlenceli bir alternatif olacağı kesin :)

19.2.11

The Wizard


Sihir yapabilsek neler olurdu? Görünmez mi olmak isterdik, gökyüzünde uçmak mı? Zamanı geriye alıp hatalarımızı mı düzeltirdik yoksa o hataları yeniden yapmak mı isterdik?! Sanırım böyle bir  gücümüz olsaydı, şapkasından tavşan çıkaranlarla yetinmezdik.

18.2.11

Legends Live Forever

Gözlük markaları arasında kalitesi ve dünya üzerindeki en iyi güneş camına sahip olma özelliği ile bilinen Persol, efsanevi Steve McQueen modelini yeniden satışa çıkardı.




Steve McQueen’in 1968 yılında 'The Thomas Crown Affair' filminde Persol 714 takmasıyla, dönemin 'it güneş gözlüğü' haline geldi ve daha sonra bu modele ismi verildi.
















İlk kez Milano'da kız/erkek herkesin takmasıyla dikkatimi çeken bu gözlük; klasik görünümü,unisex kullanımı ve Persol kalitesiyle kısa zamanda herkesin kalbini çalabilir. Ben siparişimi verdim bile,sabırsızlıkla bekliyorum!

17.2.11

Grey loves Pink

Yüzük: Topshop                                        Bilezik: H&M
Ayakkabı: Zara

     QUESTIONS
  1. Blogger olmayı becerebilecek miyim?
  2. Sesimi duyan var mı?
  3. Hava soğuk diye pembe ayakkabılarımı giymekten vaz mı geçseydim?

15.2.11

Diva ♥ TREND AVCISI

SEVGİLİLER GÜNÜ

Bu hafta 14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle konumuz üç harf,tek kelime:“AŞK”. Sevgililer günü; kimine göre bir pazarlama stratejisinden ibaret, kimine göreyse çiftlerin birbirlerine olan sevgilerini pekiştirmesi ve kutlama yapması için bir fırsat. Öyle ya da böyle herkesin benimsediği ve çoğunluğun da büyüsüne inandığı Sevgililer Günü her sektörde kendine yer edinirken moda dünyasında da etkisini göstermesi kaçınılmazdı! 14 Şubat dolayısıyla her yerde görmeye başlayacağınız kalplerin tasarıma dönüşmüş hallerinden sizin için en güzellerini seçmekle kalmadım, şimdiden Sevgililer Gününde ne giyeceğim stresine giren bayanlar için günün anlamına uygun romantik bir görünüm de oluşturdum. Sevgililer gününü yalnız geçirecek diye üzgün olanlar için ise bir tavsiyem var: hediye sadece sevgiliye alınır sanıyorsanız fena halde yanılıyorsunuz!Kendinizi mutlu etmek için uzun zamandır aklınızda olan kıyafeti ya da ayakkabı almaya ne dersiniz? :) 
Son olarak; herkesin Sevgililer günü kutlu olsun, ve AŞK hep içinizde olsun!!
Elbise
        Lipsy                                                                                          Moschino               


Marc Jacobs                                                 Topshop
 Aksesuar
Topshop
Chopard







Moschino
Tiffany&Co
Juicy Couture
 Ayakkabı&Çanta
Vivienne Westwood/Melissa
Marc Jacobs
Judith Leiber


Alexander McQueen

Louis Vuitton


Marc Jacobs
Sevgililer Günü için özel Beymen mağazasında gerçekleştirdiğimiz çekimde, son birkaç sezondur popülerliğini yitirmeyen Pudra tonlarını kullanarak 14 Şubat’ın anlam ve konseptine uygun “romantik” bir görünüm oluşturdum.


    Gömlek: Stella McCartney

    Kemer: Beymen

    Etek: See by Chloé

    Çanta: Miu Miu

    Ayakkabı: Miu Miu