3.3.11

Negatif (-)

Hayata pozitif bakabilmek, olumsuz düşünmemek çok önemli evet. Ama bazen olanlara karşı dik durabilmekte zorlanıyor insan. Blogspot erişimin engellenmesi, tüm bloggerların haklı isyanı, savaş vermek zorunda bırakılmak.. Okuyamayan, yazamayan ve bu yüzden mutsuz olan yüzlerce insan var. Ortalık çok karıştı, daha da karışacak gibi gözüküyor. Benim için yepyeni bir başlangıçtı blog açmak, henüz bir ayımı bile doldurmadan böyle bir engelle karşılaşmak büyük bir hayal kırıklığı oldu. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, henüz beni okuyan/takip eden kim var kim yok onu bile bilemiyorum ama inatçı ruhum beni devam etmeye itiyor. Gerçi şu an için erişebildiğim blogumu önümüzdeki günlerde de açmamın garantisi yok, aynı şekilde paylaştıklarımın başkaları tarafından görülüp görülmediğini de bilemiyorum.. Umarım bu durum yakın zamanda çözümlenir ve tüm bloggerlar rahat bir nefes alır.
Bu arada ben haftaya can sıkıcı bir olayla başladım, küçük bir trafik kazası geçirdim ve bacağımda oluşan zedelenmeden dolayı evde yatıyorum. Bir süre böyle geçeceği için, bir de gözüm gibi baktığım arabam hasar görünce açıkçası biraz tadım kaçtı :( Artık nazar mı , görünmez kaza mı bilmiyorum ama, umarım hafta sonuna doğru keyfim yerine gelir.

3 yorum:

  1. Geçmiş olsun canım, bazen aksilikler böyle üstüste geliyor. Sana bir şey olmamış ya araba eski haline döner.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler tatlım,evet şükür ki bende önemli bir şey yok dediğin gibi.

    YanıtlaSil
  3. çok geçmiş olsun..
    ben de seninle benzer durumdayım, daha iki hafta olmuştu bir hevesle yazmaya başlayalı ama böyle bir hayal kırıklığı ile karşılaştık.
    ben burası türkiye dedim, dns ayarlarımı değiştirdim ve post yapmaya devam ediyorum :) yurtdışından erişim var tabii ama buradakiler için kısıtlı.
    çok tatsız bir durum ama ben umutluyum, fazla süreceğini sanmıyorum..
    yazdıklarını sevdim ve takip edicem.
    bloguma göz atmak istersen beklerim :)

    http://wear-a-smile-wear-a-smile.blogspot.com/

    YanıtlaSil