4.4.11

FASHION&THE CITY

Boş zamanlarında ne yaparsın sorusuna polyvore da set oluşturuyorum cevabı versem ne olurdu acaba? :) En sevdiğim 4 şehri seçip, onların ruhunu yakalamak için gerekli olan ürünleri birleştirdim! Nasıl olmuş? ;)
LONDRA
Dünyanın en ünlü kraliyetinin başkenti ve Avrupa gençliğinin gözdesi, tezatlar şehri Londra'da sokak modasının nabzını tutmak için hazır mısınız?  Çoğunlukla stil sahibi insanların yaşadığı bu şehirde, giysi ve aksesuarlarınızı dilediğinizce karıştırıp kendi tarzınızı yaratmakta özgürsünüz. Küçük bir öneri: yalancı güneşe aldanmayın, çantanızda şemsiye olmadan dışarı çıkmayın!
BARSELONA
İspanya'nın sevimli şehri Barselona’da rahatlığınızı ön plana çıkaran seçimler yapmalısınız. İspanyolların rahat yaşam tarzına ayak uydurmak için, seçimlerinizi az ve öz parçalardan yana yapmak işinizi kolaylaştıracaktır. Aynı zamanda plajlarıyla da ünlü olan bu romantik şehre gitmeden önce, çantanıza mayo/şapka/gözlük üçlüsünü de koyduğunuzdan emin olun!
PARIS
Şıklığın başkenti Paris’te dilediğinizce göz alıcı giyinebilir, günlük hayatta kullanmaktan çekindiğiniz ışıltılı ve dikkat çekici parçaları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Fransız şıklığının anahtar kelime olduğu “Parisienne” görünümüyle, birkaç günlüğüne de olsa zerafet kraliçeliğinizi ilan edin.
MILANO
İtalya’nın moda kentinde, şehrin sıfatına uygun trendy bir görünüm sergilemek için sezonun gözde parçalarını kombinlemeniz maalesef yeterli olmayacaktır. İşin içine tarzınızı koymalı ve hit parçaları, stilinizi ön plana çıkaracak şekilde kullanmalısınız.Tabii sokakların podyumdan fırlamış gibi gözüken insanlarla dolu olduğunu bir yerde geri kalmak istemiyorsanız!
NEW YORK
Dünyanın en renkli kenti olan New York’ta dilediğinizde çılgın giyinebilir, kendi ülkenizde yapmaktan çekineceğiniz kombinasyonlara imza atabilirsiniz.”Hiç uyumayan şehir” in temposuna ayak uydurmak için gündüz kullandığınız parçaları ufak değişiklerle gece kıyafetine çevirebilir, böylece yanınızda çok fazla eşya taşımayarak valizinizde yenilerine yer açabilirsiniz!

6 yorum:

  1. o şehirlerin hepsinde yaşamak hayalim :) ben klonlansam göndersek süper olur :d

    YanıtlaSil
  2. bu kombinlere göre tarzım barselona&new york karışımı :)
    ayrıca seçtiğin parçaları çok beğendim; özellikle de paris'ten eyfel kulesi gibi olan çantayla milano'dan grafik desenli ayakkabı&neon sarı çanta :)

    http://www.edankb.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. londra ve paris karışımıyım seçimlerine göre :)
    mükemmel seçimler bravo iconic mouse cığım :)
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. mustafasoydan ben ikisini yaptım, darısı diğer üçüne :) klonlanma hiç biz direk yollayalım seni:)

    What's Next çantayı carrie sex&the city filminde kullanmıştı,gerçek bir sanat eseri!

    Rococosh çok sevindimm teşekkür ederimm :)

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş, fikre bayıldım!

    ben en çok londra ve barcelona kombinlerini sevdim, espadril ve sabo hariç her parçayı bayıla bayıla giyerim herhalde! :)))
    paris'e şahsi bir gıcıklığım olduğu için onu hızlı geçtim ama milano'dan proenza schouler çantayı alayım lütfen! ;)

    YanıtlaSil
  6. Mükemmel olmuş buuuu! Milano ve Barcelona seçimlerini daha çok beğendim ama böyle de kendimi NY'a ihanet eder gibi hissediyorum :)))

    YanıtlaSil