11.4.11

Fashion❤Decoration

Giyinmekten daha keyifli ikinci bir şey varsa o da dekore etmektir! Dekorasyon ve moda diyince, bu ikisinin birleşiminde ortaya neler çıkabileceğini merak ediyor musunuz? Cevabınız evetse, sizlere moda dünyasının iki dev markasının bu konuda çoktan harekete geçtiğini müjdeleyebilirim! Milano’da yaşadığım süre boyunca vitrinlerinden gözünü alamadığım Armani Casa ve giyimdeki başarısını ev bölümüne de taşıyan Fendi,modanın sadece kıyafetler ve aksesuarlardan oluşmadığının en mükemmel göstergesi!

ARMANI CASA
Dünyaca ünlü tasarımcı Giorgio Armani'nin,evler için tasarladığı mobilyalardan aksesuara bir çok üründen oluşan Armani/Casa markası, kadın ve erkek için farklı renklerde ürünler ve çözümler sunuyor. Giysi, aksesuar, gözlük, kol saati, mücevher, parfüm ve kozmetik ürünleri ile hayatımızın hemen her alanında karşımıza çıkan Armani, evlerimize de lüksün ve ihtişamın imzasını atıyor. 2000 yılından bu yana faaliyet gösteren, Giorgio Armani’nin yarattığı Armani Casa markası için ‘haute couture’ dekorasyon demek çok yerinde olur.Çünkü; ürünler kişiye özel tasarlanmış gibi. Giorgio Armani, Armani/Casa'yı; "Kendilerini eşsiz bireyler olarak gören ve evleriyle birlikte ifade eden erkek ve kadınlar için koleksiyonlar yapar" diye tanımlıyor.

FENDI CASA
Sıra dışı çizgilere sahip Fendi Casa koleksiyonu modadaki başarısını ev dekorasyonuna da başarılı bir şekilde taşıyor. Lüks markası Fendi, ev koleksiyonunda da çarpıcı hareketlerle puan topluyor.Fendi Casa Fendi'nin ev mobilya ürünleri sunan en yeni markası. Mobilyalar, kanepeler, koltuklar, puflar, şezlonglar, konsollar, yataklar.. Fendi'nin alışılan tarzı ve kültürüyle görülen, yorumlanan ve yaşanan günlük yaşam unsurları. Bütün Fendi tasarımlarında olduğu gibi, her şeyden önce iyi kaliteleri için seçkin bir eve yönelik nesneler: kumaş ve kombinasyon seçimlerinde, ayrıca yeni biçimler yaratan malzemelerin harmanlanmasında gösterilen büyük özen ve dikkat, işçilik ve ayrıntıya verilen önemle birlikte, dikkatli çalışma ve kişilik de Fendi tarzının ayrılmaz birer parçası.

3 yorum:

  1. son resimde ki yastiklar harika !!
    keske insan dekorasyonunu hep degistirebilse.. =)

    YanıtlaSil
  2. very interesting blog! great designs..
    visit me back on my blog!
    xxx

    YanıtlaSil
  3. armani her zaman favorim... harika görünüyorlar...

    YanıtlaSil