20.5.11

C'est magique!

Benim öyle saç ve cilt bakımı,kozmetik ürünleriyle çok bir alakam yoktur dolayısıyla saçına ne kullanıyorsun tarzında sorulara verebilecek bir cevabım olmaz :) Bundan dolayı bugüne kadar tavsiye edebileceğim bir ürün olmamıştı. Fakat bu hayat kurtarıcı oje çıkarıcıyı keşfedince hemen paylaşmak istedim!Kendisine aseton demek istemiyorum çünkü o çok daha fazlası.Bunca yıl pamuk ve asetonla yaşadığım gerginliğe son veren bu oje çıkarıcı Sephora'dan. Parmağınızı içine sokup çıkarıyorsunuz ve ta taam - ojeniz silinmiş! Kalıntılarla uğraşmak ve dağıtmadan çıkarabilmek benim için hep zor olmuştur. O yüzden bunu kullanmaktan çok memnunum, koyu renklerde bile verdiği sonuç mükemmel. Bu da benden küçük bir tavsiye:)

7 yorum:

  1. deneyebilirim bunu. ben başka bir markanın kini kullanmıştım ama tek dezavantajı cabuk kuruması. bir kaç kere kullandıktan sonra eskisi gibi çıkartıcı özelliği kalmıyor başlıyor yine bulaştırmaya ama belki sephoranınki başarılıdır. =) bir de oje kurutucu sprey dene bakalım o dahayat kurtarıcılardan=))

    YanıtlaSil
  2. Aaa iyiymiş bu. Ne kadar süre gidiyor peki bir kutu?

    YanıtlaSil
  3. güzel bir öneri aslında:) denemek lazım:)

    YanıtlaSil
  4. @VeraBox ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım sanırım bu sınıfının en iyisi:) ben pek oje sürmeyi beceremediğim için hep kuaförde sürülüyor kurutucu:p

    @New York Lover D. Bilmiyorum ki ben alalı bir ay olmuştur,daha uzun süre gider gibi görünüyor.

    @CMOS mutlaka dene bencede;)

    @Sanemiko Kooş Sephoraya :)

    YanıtlaSil
  5. gercekten okadar ıse yarıyorsa muhtesem ben ozellıkle kırmızı ve toonları surunce artık kafayı yıyordum

    Buarada blogumdakı cekılıse katılırsanız sevınırız

    http://waysofgrace.blogspot.com/2011/09/gracein-sizleri-havalara-ucuracak.html

    YanıtlaSil
  6. fiyatı ne kadar acaba?

    YanıtlaSil