7.8.11

SUNday☀

Pazar günü miskinliği üzerimde.. Ramazan dolayısıyla boşalacağını düşündüğümüz Çeşme, dün geceden anladığım kadarıyla sadece 'bir nebze rahatlamış'.Bütün yaz kalabalıktan şikayet ettiğimiz için bu hali biraz daha iyi geliyor fakat şimdi de Çeşme'den sıkıldık. Yaza erken başlamanın dezavantajlarından biri de bu; yaz bitmeden her şeye doymuş hissedip 'kış gelebilir artık' demeye başlıyoruz. Benim artık canım hiçbir şey yapmak istemiyor burada, o kadar çok aynı şeyleri yaptık ve aynı yerlere gittik ki.. Pek bir tadı kalmadı. Hafta içi kısa ama güzel bir seyahate çıkmayı planlıyorum. Şimdilik gizli, detaylar dönünce blogda, tabii eğer kendime bir fotoğraf makinesi bulabilirsem. Çünkü benimkinin bu kadar kısa sürede servisten çıkması için mucize gerekiyor! Bu arada bu postu bugün çimlerde uzanmış Ağustos dergilerini karıştırırken aklımı çelen üç dünya harikasını paylaşmak için hazırladım. Şimdi karşıma bir cin çıkıp 3 dilek hakkın var dese kesinlikle bunları söylerim! ;) Herkese keyifli pazarlar!
MIU MIU
D&G
LANVIN

8 yorum:

  1. ilk fotoda ki ayakkabilar bir harikaaaaa !! hadi bakalim bizde merakle bekliyoruz o zaman resimlerini =)

    YanıtlaSil
  2. d&g çok şıkmış gerçekten me likey:)

    YanıtlaSil
  3. Lanvin sandaletler gercekten harikaymis, ben de istiyorum. Bu arada birkac gun bakmadim, ne kadar cok post yapmissin, arka arkaya bakmak super oldu. Prag resimlerine bayildim, GG kosesi hayirli olsun:)

    Bir kac gundur bakamadigim icin ancak cevap yaziyorum yorumuna, oncelikle tesekkurler. Ilham mi oldum gercekten? Cok sevindim, e hadi bekliyorum o zaman ayni tshirt le fotograflarini. Iyi tatiller, umarim o gizli mekan Bodrum dur, ben de iki gun sonra Bodrum a gidiyorum, belki gorusuruz oralarda :)

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. miu miu ve d&g 2 tane dile nolur :)) bayıldım !

    YanıtlaSil
  5. Nede guzelllllllk yakisir sana::) ennnnnn populer postun olur:)))))

    YanıtlaSil
  6. Miu miu'nun stylish koleksiyonuna bayılıyorum, Lanvin'in flatleri günlük olarak da çok rahat kullanılacak bir parça süpermiş canım :)


    http://betwinus.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. Miu Miu istiyorum kesinlikle bu sezon ki başlıca hayalim :P

    YanıtlaSil