11.12.11

iconicmouseBLOGGER&DESIGNERceylanzigoslu

Building'in ikincisini düzenlediği Bloggers&Designers projesinde sevgili Ceylan Zigoşlu ile eşleştiğimden bahsetmiştim. Ceylan'ın benim için tasarladığı bu harika elbiseyle kendimi tam anlamıyla Minnie gibi hissettiğimi söylememe gerek var mı? Eşleşme konusunda çok şanslı olduğumu tasarımcımın koleksiyonunu inceledikten sonra fark etmiştim ama bana hayalindeki elbiseyi anlat deseler bu kadarını yapamazdım, o derece mutlu oldum sonuçtan. Ayakkabı sponsoru FLO olmuş, ama ben sadece çekim için İstanbul'a bir günlüğüne gidip geldiğimden, mağazadan ürün temin edecek vaktim olmadı. Bu yüzden; okuyucularımın yakından tanıdığına emin olduğum YSL tribtoo'larımı giydim :) Yüksek topuklar üzerinde Galata'nın yokuşlu sokaklarında dolanmak ve soğuk havada poz vermek biraz zor olsa da,  fotoğrafçımız İdris Ekinci sayesinde ortaya gerçekten güzel kareler çıktı. Sizin yorumlarızı da merakla bekliyorum!
Bana bu harika elbiseyi tasarlayan Ceylan Zigoşlu'ya buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum!


26 yorum:

  1. inanilmaz derecede begendim sana da o kadar yakismis ki.. sanki seni cok iyi taniya biri tasarlamis bunu !!
    bu kadar olur !!!
    cok cok cok begendim tatlim!
    tasarlayani da kutluyorum cok iyi bir is basarmis !

    YanıtlaSil
  2. Canim harika olmussssunnn ysl gorunce hemennn hatirladimmm :) fotograflar renkler ve kompozisyon harika. Elbisende hos guzel ama sen daha guzelsinnn

    Sevgilerr
    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. canım ne kadar güzel görünüyorsun. Veee şunu açıkça belirtmem gerek, bu projede şimdiye kadar diğer bloglarda yayınlanan elbiselerden eeeen çok seninkini beğendim ben :))) Hııı bu demek değildirki onlar kötü, sadece beğeni diyelim, seninkini benim tarzımada yakın bulduğumdan ;)Designer'ının ellerine ve hayal gücüne sağlık diyorum ;)
    YSL'den en sevipte istediğim ayakkabılarla mükemmel uyum içerisinde ;)

    YanıtlaSil
  4. çok yakışmış ayrıca saçlarına da bayılıyorum, çok sağılıklı görünüyor herhangi bir sırrı var mı?

    YanıtlaSil
  5. PINAAAARRRR!!! bu ayakkabının postunu bekliyordum, yemin ederim daha dün giz'e söyledim PD ne zaman giyecek YSL pump'larını heyecanla bekliyorum diye :)))

    muhteşem olmuşsun, elbise de çok güzel ama benim ayakkabılarına zaafım olduğu için başka bişey görmüyo gözüm :) bunları kesin istiyorum, hem de birebir aynısını istiyorum :)

    YanıtlaSil
  6. opak çorap la muhteşem ayakkaının birleşimine bayılıyorum...çok hoş olmuşsun..

    YanıtlaSil
  7. çok beğendim bayıldım bayıldım...keşke bi de minnie kulaklıklı aksesuar kullansaydın yada saçına kırmızı bi kurdela taksaydın...headerlık pozlar çıkabilirdi o vakit...çok cici olmuşsuuuun çok kıskandım^^

    YanıtlaSil
  8. Çook tatlı bir elbise olmuş gerçektenn :)

    YanıtlaSil
  9. wuuuu wuuuu wuuuuu diyorummmmm :)

    YanıtlaSil
  10. vayyy arkadaşş pozların yıkılıyoo:D elbise o kadar cici ve 'sen ' olmuşki...ama biras büyük sanki tam oturmamış üzerine? çok öptüm minnoş:)

    YanıtlaSil
  11. bayıldım elbiseye. Sana da çok yakışmış Pınarcım, çok cici çok güzel olmuşsun :) Zaten ayakkabılarına ne kadar aşık olduğumu söylememe gerek yok :) Ceylan'ın da ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  12. seni yansıtan, stil sahibi ve sempatik bir tasarım:) Ceylan'a ellerine sağlık diyorum! sen de her zamanki gbi harika taşımışsın, tribute'a tribute'larımı gönderiyorum:)

    YanıtlaSil
  13. Pınarrr,bayıldım ben bu elbiseye.Tarzına o kadar uymuş ki hem kesim her renk tercihleri hem de model olarak ve sen çok güzel taşımışsın.Bayıldım o yüzden.Ayrıca YSL'lere bir şey demek istemiyorum çünkü bu sefer ben gelip çalıcam onları :)))

    YanıtlaSil
  14. eşleşme gercekten süper olmuş tatlım.. Ceylan Zigoşlu tam senlik birşey çıkarmış ortaya... cekimler de cok harika gorunuyor. hele kırmızı vosvosluya aşık oldum:)

    YanıtlaSil
  15. Ceylanın bu modeli harika! Ben de altın portakal da farklı bi versiyonunu giyip bayılmıştım:) Sana da çok yakışmış...

    YanıtlaSil
  16. Cidden Minnie olmussun, ilk resmin favorim. Renk uyumlari super resimlerde, vosvos ile olan resmin de cok hosuma gitti :)

    YanıtlaSil
  17. Çokk yakışmış canımmm :) Ceylan Hanımın da ellerine sağlıkk :) Boşver Flo'yu zaten senin ayakkabıların süper :)

    http://lunaparkqueen.blogspot.com

    YanıtlaSil
  18. mkemmel olmuş canım yaaa ceylan hanımı da tebrik ediyorum etelk çooook hoşuma gitti =)

    YanıtlaSil
  19. Tatlım tam sana göre bi elbise olmuş bayıldım ne kadar yakışmış öle:) Çok güzel bir tasarımcıyla çalışmışsınız süper resimlerde öyle üşümene değmiş ama:)

    YanıtlaSil
  20. Güzel yorumlar için herkese çok çok teşekkürler! Hepinizin benimle aynı fikirde olması beni çok mutlu etti :)

    YanıtlaSil
  21. Süpermiş elbise Pınar'cım, çok yakışmış sana, tam senlik. Ayakkabılar zaten beni benden aldı, diyecek bir şey bulamıyorum. Resimler de harika, bayagi moda çekimi gibi olmuş

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  22. WOW harika olmuşsun, ilk pozuna bayıldım ve ayakkabılar MUHTEŞEM! bayıldım bayıldım....


    http://dujufashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  23. Tam sana yakışan parçalarla bir araya getirmişsin. Ben bayıldım sana :)

    YanıtlaSil
  24. gerçekten süper gözüküyorsun ! bişi sorucaktım :) acaba çorapların 100 den mi 200 den mi cok begendim !!! söylersen cok sevinirim :)

    YanıtlaSil
  25. @Adsız gerçekten hiç bir fikrim yok ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum sadece penti olduğunu söyleyebilirim :)

    YanıtlaSil
  26. Bekleme süresini dolduran pumplarından gözlerimi alamadım canım! :))) elbiseyi de çok beğendim, bu ayakkabıların açılışını çok güzel bir zamanda yapmışsın ekose etek ve puantiye detaylı üstten oluşan elbise iddialı ve sen en güzel şekilde taşımışsın. Çekim mekanı, ışık ve arka plan da şahane, e böyle olunca harika bir çekim çıkmış ortaya :)))


    BeTwin Us

    YanıtlaSil