13.12.11

Mouse Flats N°3

Neredeyse tüm 'New In' postlarımın ayakkabılardan oluştuğu dikkatinizi hiç çekti mi? Sadece ayakkabı alıyor olamam ama paylaşmaya değer bir tek onları görüyorum sanırım! Resmen kayırıyorum yani, kıyafetler bir yana ayakkabılar bir yana :) Zaten benim giysilerle ilişkim, dolayısıyla alışverişim de biraz farklı. Dolabımı yıllardır oluşturduğum bir eser olarak görüyorum; birçok yerden toplanmış parçalar bugünkü kombinlerimi oluşturuyor. Her outfit postunda, üzerimdekilerin nereden olduğunu yazmazsam izleyicilerim uyarıyor fakat ben çoğunlukla yeni sezon bir şey giymiş olmuyorum. Dolayısıyla markası yazsa bile gidip temin edilecek durum olmuyor maalesef. Garip bir huyum var; aldığım bir şeyi önce bir kenara atıyorum, uzun müddet dinlendiriyorum -belki aylarca elimi bile sürmeyerek- ne zaman ki gününün geldiğini hissediyorum o zaman hoop geçiriyorum üzerime :) Bunları okuyup bana deli diyebilirsiniz! Eh, haksız da sayılmazsınız. Şimdi gelelim yeni papilere. "Yine mi fare?" demeyin, onları çoook seviyorum. Dolayısıyla her modeline sahip olmak istiyorum.
Bende bir fare olduğuma göre bu çok da zor olmamalı, değil mi ama ? ;)

13 yorum:

  1. Ayy bu farelere bayılıyorum bende:) İyi ki MJ var yoksa nolurdu diye düşünüyorum:) Güzel günlerde giy canım:)

    YanıtlaSil
  2. Bende de o huy var canım, çok sevdiysem hemen giyemıyorum bisüre kaldırıyorum sonra giyiyorum :)Hatta bu yüzden unuttuklarım bile oluyor arada ;) Çok şeker babetler ;) iyi haftalar...

    YanıtlaSil
  3. wish listimdeki ilklerden kendisi buyüzden çooook kıskandım iconicciğimi =) biliyorumki çook yakışacak güle güle giy canım beniiim =) kombin postunu bekliyorum 4 gözle =)

    YanıtlaSil
  4. hahaha "yine mi fare" demiyoruz çünkü biz bu blogu ismiyle kabullendik o fareyi bağrımıza bastık heheh :)

    çok sevimliler en kısa zamanda bir ne giydim istiyorummmmm.

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Ben bayıldımmm :) Hamsterım Bonibon gibi :))

    http://lunaparkqueen.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Off ben de tam tersi, aldığım şeyi illa hemen giymem lazım, duramam :) Ama en çok ayakkabı aldığım kesin benim de :))

    Henüz katılmadıysan eğer, Yasemin Öndar etek, Eda Yılmaz çanta ve Armani parfüm kazanmak için yılbaşı çekilişime beklerim

    http://denizsaatcioglu.blogspot.com/2011/12/new-year-s-giveaway.html

    YanıtlaSil
  7. seni garipseyemem çünkü ben de aynı şeyi yapıyorum
    acaba psikolojik birşey mi diye düşünmeden edemiyorum açıkçası :)

    farecikler harika görünüyor en güzel günlerde giy <3

    YanıtlaSil
  8. harika bir seçim, çok güzeller! Güle güle kullan...


    http://dujufashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. Kızlar çok teşekkür ederim hepinize! :)

    YanıtlaSil
  10. Yine yine yine süper bir seçim olmuş. Ben de senin gibiyim demek ki yanlız değilmişim çünkü alıp bir kenara koyunca acaba almış olmak için mi alıyorum anormal miyim diye düşünüyordum :) Ayrıca üzerimdeki tüm parçalar yeni sezon olunca kendimde bir altyapı eksikliği hissediyorum. Bu arada ben de bir de şu sorun var alış-verişimin çoğu ayakkabı ve çantadan oluşunca sanki kıyafetlerim hep eskiymiş gibi geliyor :) Neyse iyi ki bu postu yapmışsın ben de amma dolmuşum içimi dök dök bitiremedim :) Özetle güle güle kullannn :)

    YanıtlaSil
  11. cok sekerleeeeeeer!!!!!!

    YanıtlaSil
  12. Bu huy bende de var canım, belli bir bekleme süresini doldurmadan elim gitmiyor o zamana kadar da herkes giyiyor zaten bloggerda :P heheh. Iconic mouse adının bu MJ babetlerle de bir bağı var mı diye sormadan edemedim, çok güzeller zaten sen en stil sahibi şekilde kombinleyerek sunuyorsun ve zihnimde seninle özdeşleşti bu babatler tatlım :) öpüyorum çok!


    BeTwin Us

    YanıtlaSil
  13. marc jacobs'ları nereden bulabiliriz acaba? çok sevimli bu farecikler :)

    YanıtlaSil