13.3.12

Bring Back the 70's

wearing
Zara from top to bottom
Max Mara coat
H&M bracelet
Marc by Marc Jacobs ring
Hermès constance bag

40 yorum:

  1. Çanta süper, stil süper, öperim :)

    YanıtlaSil
  2. Kombin muhteşem, saçların da olğanüstü, maaşallah diyelimde nazar değmesin

    YanıtlaSil
  3. Tek kelimeyle: love! :)
    Çok guzel, renkler filan hepsine bayildim :)

    YanıtlaSil
  4. Bu ne kadar güzel bir kombindir böyle ba-yıl-dım.ayakkabılarda lita sanırım burnunu görebılsemdee:)Cok güzel olmuşsun.en begendiğim parça pantolonun

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel olmuşsun:) Tıpkı filmlerdeki gibi. Nereden aklına geldi böyle bir çekim yapmak?

    YanıtlaSil
  6. Tatlım bu kombine bayıldım, renk uyumu muhteşem. MasAllah nazar degmesin sana :) Arabaya bakan pozundaki melankolik bakışlar dikkatimden kaçmadı, cok beğendim. Tasidigin kiyafetin renkleri, şapkan ve fotograf cekimi icin seçtiğiniz mekan tam bir uyum icinde.

    YanıtlaSil
  7. pantolana bayılmakkk yeni sezonmuu?

    YanıtlaSil
  8. çok güzel olmuş ama özellikle mantona bayıldım:)

    onlyhello.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. off çok hoşşun yine >.<

    YanıtlaSil
  10. cok guzel bir kombin olmus yine canim, renkler harika :)
    pantolon cok yakismis sana
    Sevgiler <3

    YanıtlaSil
  11. Dora:) pantolonun cok yakismis:)

    YanıtlaSil
  12. çook hoş bir kombin bayıldımm özellikle pantolonuna aşık oldum diyebilirim süperrr

    YanıtlaSil
  13. Canta da kombin de sahane!! Turuncu zaten cok moda;)

    YanıtlaSil
  14. ÇOK HOŞ BİR KOMBİN. ŞAPKAN ÇOK ŞİRİN BU ARADA. :)

    YanıtlaSil
  15. Tatlım yüksek bel bordo pants, koyu yeşil ile harika olmuş, o bej coat ve şapka ile nostaljik vogue dergileri kapağına bakıyor gibi hissettim adeta! :) yine tüm özeni detaylarda saklı bu kombinde çanta, bileklik, aksesuar uyumu da gözümden kaçmadı, so sophisticated honey! ;)

    Michael Kors Cross Body Bag çekilişimize katılmak için;

    Michael Kors Cross Body Bag Giveaway

    YanıtlaSil
  16. blogunu cok uzun zamandir takip ediyorum harika postlar yapiyosun! hermes catana bayildim!! fiyati nedir bu modelin?

    YanıtlaSil
  17. çantaya bayıldımm kominde süper olmuşş:)

    YanıtlaSil
  18. her zamanki gibi yine çok şıksın sanırım blogger mecrasında stilini en beğendiğim kişi sensin:)

    YanıtlaSil
  19. Fıstık çok güzel olmuşsun ya çok minimalist çok şık:) Şapkada süper yakışmış öpüyorum kocaman:)

    YanıtlaSil
  20. @Lunapark Queen bende teşekkür ederim :)

    @Scissor Hands 81 çok mersi,diyelim :)

    @Sedy Style çok teşekkürlerr

    @darkolivee çok mersi

    @Merve Yıldız MY. Fashion evet litalar var pek gözükmedi diye yazmamıştım gözünden kaçmadı ;)

    @Candanın Mekanı benim ilhamım neredeyse hiç yok,yanı dış kaynaklardan değil. bir sabah kalkıyorum ve içimden o şekilde giyinmek geliyor!

    @Seyyah kıyafete uygun konsept olmasına özen gösteriyorum her zaman istediğim sonucu alamasam da bu seferki beni de çok tatmin etti :) çok teşekkür ederim!

    @Adsız şimdi baharlıklar geldi muhtemelen kalmamıştır, kış sezonu ilk açıldığında almıştım.

    @İrem onu çok severek aldım bende,dikkatini çekmesine sevindim ;)

    @Ceren gerçekten mi? kocaman teşekkürler!

    @Küçük Şeyler teşekkürler,sevgiler :)

    @Duygu Senyurek Dora benim yeni adım :) çok mersi!

    @SEL çook mersi canımm

    @PELLORA hep sevmişimdir zaten,kesinlikle enerji veren bir renk!

    @Moda Sihiri çok teşekkürler :)

    @BeTwin Us sen söyleyince benim de gözümde canlandı şimdi, ne harika bir benzetmedir bu :) çok hoşuma gitti! thank you babyy

    @Adsız bunu duymak gurur verici! çantam hediye olduğu için fiyatı hakkında bir bilgim yok maalesef

    @fashion by kitty teşekkür ederimmm

    @CMOS bu yorum beni gerçekten çok mutlu etti! böyle şeyler duymak yaptığım şeye olan inancımı arttırıyor. çok çok teşekkürler..

    @fashion house by zeto sen öyle diyorsan olmuş demektir ;) çok teşekkürler tatlımm öptüm bende!

    YanıtlaSil
  21. Guzel sonbahar renkleri kombini olmus. Sapkani cok begendim, harika saclarinla cok guzel olmus. Bir de canta cok ozel cidden : ) MM leri daha almadim bu arada : )

    YanıtlaSil
  22. ama o güzeli nasıl sen ayaç dalına koyarsın çizilir kirlenir=) bayıldım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslinda ben "Agac" yazabiliyorum Fakat bu nahos gorunum klavyenin azizligi ve benim dikkatsizligimdi goruntu kirliligi icin pardon;)

      Sil
  23. çantayı cokk begendiğim için soru sorulmuş olduğundan paylaşmak istedim müsadenle iconic mouse. çantanın modelinin adı constance. zaten 3 model hermes var; birkin, kelly ve constance. devekuşu derisi olmalı hammaddesi. 6.000 dolar civarı olmalı. türkiye'ye ise her sene 6 tane getirtilirmiş. mağazaya girip hemen alıp çıkma şansınız yok cunku zaten sıraya girmiş müşteriler olduğundan istediğinizde almak söz konusu olmazmış. statü göstergesi kabul edildiğinden ve parası olsa dahi herkes alamadığından enteresan bir prestij anlayışı oluşturmuş ürünlerden biri=) güzel günlerde bol bol tak=)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  24. Wuuuu diyorum ıslık çalıp kaçıyorum daha çok bakarsam nazarım değecek:)

    YanıtlaSil
  25. Ay ozlemisim seni 2. Fotoya bayıldım ;)çantanı mantonu bana bırak git:))))bayıldım sevgiyle sağlıkla eskit pamuğum hepsini muah:)

    YanıtlaSil
  26. @bc cok ince. Saygi duydum

    YanıtlaSil
  27. ayrica aldigin bi marc jacobs laptop case' bile 3 resimle post ederken boyle bir hediyeden hic bahsetmemen ve ilk defa oda 2 resimde kullanman garip geldi. sahteyse sahte soylemen gerekir, herkesde herseyin gercegi olucak diye birsey yok.

    gerceksede lutfen kutusu, tozlugu authentic karti ve hatta yaninda verilen su hermes magzasindan alinmistir damgali belgesini de bizle paylas. hediye olsa da hepsinin sende olmasi lazim.

    eger zaten sahte degilse bi post yaparsin bnm yorumumuda yayinlarsin. ilerleyen gunlerde gorucez :)

    YanıtlaSil
  28. muhteşem bir çekim olmuş! bayıldım! :) kameranın ne olduğunu öğrenebilir miyim?

    sevgiler, muckk!

    YanıtlaSil
  29. @Lila Moonlight Çok teşekkür ederim, bence almalısın kesinlikle çok yakışacaklar ;)

    @bc waow ne kadar bilgiliymişsin! benimki yurt dışından geldi. bakma sen fotoğraf çekimlerinde her şey mübahtır! :)

    @Siu hamişlerin nazarı değmez ki hiç :) çok sağol sılacımm :*

    @coco-jelly hemmenn bırakıyorumm :) çok teşekkür ederim!

    @Adsız Aslında bunu yapmayı hiç sevmiyorum,keşke en azından size hitap edebileceğim bir isminiz olsa. Ama böyle kötü niyetli yorumlar yazarken kimliğinizi gizli tutma arzunuzu da anlayışla karşılamaya çalışıyorum. Ama biraz zorlanıyorum! Çünkü; tanımadığım birinin, herhangi bir eşyası hakkında bu kadar yorum ve merak sahibi olmak bana pek normal ve mantıklı gelmiyor.. Bu yorumu yayınlamamam için hiçbir sebep yok çünkü hakaret ya da fiziksel eleştiri içermiyor. Normal şartlarda bu tarz bir yazıya vereceğim cevap “:)“ den ibaret olurdu fakat kutu,tozluk vs paylaşmamı isteyecek kadar hırslı olmanız ve ciddiye almanız, bir cevap yazma sorumluluğu hissettirdi. Birkaç gün önce blogger arkadaşlarımla beraberken; saldırgan ve kin dolu 'adsız' yorumların genelde yakınlardan, bizi tanıyan kişiler tarafından yazılıyor olabileceğini konuşmuştuk. Fakat sizin yorumunuz bu tezi çürüttü. Çünkü beni ancak; blogdan gördüğünüz kadar tanıdığınız için böyle bir yorum yapabilirsiniz :) Aldığım her şeyin postunu yaptığımı düşünmüyorsunuz herhalde? Buraya tamamen canımın isteğine göre ve tabii içimden paylaşmak geldiğinde koyuyorum. Yeni aldığım bir şeyi post yapmak için kriterim fiyatı veya markası değil anlayacağınız. Bu durumda 55 pound'luk MJ laptop case bir kıstas değil. Dolayısıyla onu koydum bunu koymadım gibi bir şey yok,yani bunlar tamamen benim elimde. Sizin mantığınızda; benim ilerleyen zamanlarda kıyafet postlarımda göreceğiniz parçalar için de şimdiden tek tek postlar hazırlamam gerekiyor sanırım.. Malum blog sahibi ben olduğum için; dolabıma giren her parçaya burada yer verip vermemek de bana kalmış. Benim bu yazıdan sonra kendimi ispat etmeye çalışıp,belgelerin fotoğrafını çekip buraya koyacağımı gerçekten düşünmediniz umarım. Bu konu hakkında yapacağım ilk ve son şey bu cevaptır. Hediyeden bahsetmememin sizi bu kadar rahatsız etmesine engel olamam ama bir nebze açıklama getirmişimdir umarım.. Belki de ben sizin önemsediğiniz kadar önemsemiyorumdur?

    @Heels Are My Drugs Çook teşekkür ederim, ben Nikon D60 kullanıyorum. Ama marifet kesinlikle kamerada değil,fotoğrafı çekende ;)

    YanıtlaSil
  30. pantalon çok sıkmış gercekten, tam bir dönem kıyafeti gibi olmuş bu outfit..tarz ve şık... güzel de taşımışsın..ama ben en çok o asırlık araba ile çekildiğin fotoyu sevdim...çok güzel bir bütünlük olmuş...

    sevgiler canım..
    http://gozdenin-gozunden.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  31. iconic mouse... gercekten mukemmel bi bloggersin! yaptigin postlarda kaliteni ortaya koyuyor:) senden daha sık araliklarla post bekliyorum, bekliyoruz:))
    Dilara

    YanıtlaSil
  32. Çanta muhteşem Pınar'cım, bu postun yıldızı tabii ki, güle güle kullan. Ben kabana da bayıldım ayrıca, çok orjinal, çok güzel. Aynı pantalondan benim de var, bak aklıma geldi şimdi, giyerim yakında :))

    Sevgiler
    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  33. @gözde'nin gözünden o arabanın ben o kıyafetle dolanırken karşıma çıkması çok hoş bir tesadüf oldu gerçekten :) teşekkür ederim,sevgiler!

    @Dilara Bunu duymak çok gurur verici. Kocaman teşekkürler :)

    @deniz saatçioğlu teşekkür ederim canım uzun süredir kullanıyorum aslında ama çekim yapmamıştım. Max Mara palto uzun süredir wishlistimin tepesinde oturan bir parçaydı,bende çok mutluyum dolabıma eklediğim için! Bu pantolon hem çok rahat hem de şık, giy tabii ;)

    YanıtlaSil
  34. blogunu baştan beri takip ediyorum giyim tarzın harika ama bu zamana kadarki giydiklerinden en harikaası bence bu renkler bol paça pantolon şapka hepsi çok uyumlu çok yakışmmıışş yazmadan geçemedmmm harikaa olmuş:)

    YanıtlaSil
  35. merhablar kombinizi gerçekten çok beğendim özellikle çantanızı =)) blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım eğer sizde benim bloguma bir göz atıp katılmak isterseniz http://bensukaya.blogspot.com/ şimdiden teşekkürler ;))

    YanıtlaSil
  36. Beautiful photos!!! I like your style!!!
    Besos, desde España, Marcela♥

    YanıtlaSil
  37. @boş bunu duymak da harika! :) teşekkür ederim çok.. iyi ki yazmışsın, yorumlar benim motivasyon kaynağım!

    @bensu çanta benim önüme geçti bir daha kullanmayacağım zaten :)

    @Marcela Gmd muchas gracias♥

    YanıtlaSil
  38. cok harikaaaaaaaaa hatta mükemmeeeeeeel !!!!!
    ayni pantolon bende de var rengi cok hosuma gidiyo..
    jeffreylerinle harika olmus kombinin !!!!
    cok sevdim senin bu halini !

    YanıtlaSil