9.3.12

PERSOL

Genelde blogda şunu giyin bunu alın tarzında postlar yapmıyorum pek haddime değil diyerek, ama bu sefer bizzat içinde olduğum bir konuyla ilgili tavsiye vermek istedim. Aranızda  bilenler vardır, ben gözlükçü bir babanın kızıyım. Dolayısıyla bu konuda birazcık ahkam kesebilirim diye düşünüyorum :) Sizlere de her yerde gördüğünüz ve moda olanların dışında bir şey göstermek istedim. Persol, benim babamın bizzat kendisinin yıllardır kullanmaktan vazgeçmediği tek marka. Gözlük mağazaları olan birinin başka hiçbir markanın gözlüğünü takmaması, Persol'ün bu konudaki kalitesinin göstergesi değil mi sizce de? Bugüne kadar klasik bir çizgiye sahip olmasının verdiği müşteri kitlesiyle gençler tarafından pek bilinmese de; geçtiğimiz yıl yeniden üretmeye başladığı Steve Mcqueen modeli ile yeniden gündeme geldi ve moda avcılarının dikkatini çekmesi uzun sürmedi. Ben blogumu ilk açtığımda,geçtiğimiz yıl bu gözlükten bahsetmiştim. Bir de herkesin bilmediği bir marka olduğu için, ben şahsen Persol kullanan gençleri çok havalı buluyorum ;) Cam kalitesi olarak en iyisinin onda olduğunu da hatırlatarak, sizi benim favori üç modelim ile başbaşa bırakıyorum.


15 yorum:

  1. 3. modele bayıldım keşke bana yakışsa! bana sorsalardı iconic mouse hangi gözlüğü takar diye dusunmeden persol derdım :) bence senın tarzına cokk yakısan bır tamamlayıcı

    YanıtlaSil
  2. en usttekinden bende var *_*

    YanıtlaSil
  3. 3.modele bende bayıldım...yüzüm küçük old için bana olmaz kesin.ben gözlük almak isstiyorum ama hangi modelin bana olucağından bile emin değilim gözlükçyede gitmedim çünkü nelere dikkat etmek gerekiyor biraz bilgi versen süper olur.yoksa gidicez takıcaz karar vericez olay bu mu :))

    YanıtlaSil
  4. onlar ne güzell şeyler öle 2.sıradaki favorim:)

    YanıtlaSil
  5. Ucu de birbirinden guzel, ilkine izellikle hayranim..

    YanıtlaSil
  6. bu modellerini ilk defa gordum. çok güzeller. =) tavsiye için teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. Sana bir gozlukcu kizi olarak ben de kesinlikle katiliyorum.Persol gercekten kaliteli bir marka.Ve bu modelleri de gayet hos:)
    Sevgiler,
    elipsworld-elipsworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. uzun zamandır bir persol alma düşüncesi içindeyim ben de çok cool geliyor:)

    YanıtlaSil
  9. kesinlikle çok başarılı olmuş bunlar,ben de hep klasik modelleri görürdüm persolde.bravo vallaaa:)

    YanıtlaSil
  10. Aaa ne sanslisinn:) butun gozlukleri deneme sansina sahipsin cunku benim en zorlandigim sey gozluk deemek ve karar vermek:) persol aslnda benm de hep ilgimi ceker ama bu modelleri hic gormemistmmm basarilii:)

    YanıtlaSil
  11. Bu marka ile ilk kez sayende tanışıyorum ama yakın zamanlarda gözlük bakacağız sisterımla bu markayı da soracağım mutlaka, ilk kare favorim canım :)) öperim kocaman!

    YanıtlaSil
  12. @Bc benim şanslı bir tarafım var ki yüzüme olmayan gözlük çok zor çıkar :) tüm denediklerimi bir şekilde kaldırıyorum bu yüzden karar vermesi de zor oluyor. Bunu bilmene şaşırdım,çünkü bende bir persol steve mcqueen kullanıcısıyım ;)

    @FashionOnBoard bende deee :) bence çok cool!

    @sunshine bu işin tek bir sırrı var o da denemek! yüzünde nasıl duracağını görmeden bir gözlüğün sana olup olmayacağına karar veremezsin. rafta duran taktığında başka bir şekle bürünür.. bu yüzden gir bir mağazaya ve beğendiklerini sırayla dene:) eninde sonunda doğru olanı bulursun!

    @fashion by kitty ben üçü arasında tercih yapamıyorum! ve tabii başka renkleri de var, hepsinden her renk istiyorum sanırım. (babam duymasın) :)

    @Aysun Karaalioğlu AYS♥STYLE sen de iyi bir gözlük kullanıcısı olduğun için bence bunlardan da denemelisin canım ;)

    @VeraBox rica ederim, beğenmene sevindim!

    @elipsworld aa bir tane daha benden çıktı yaşasın :) Sevgiler!

    @nakedqueen sana çok yakışır ama zaten!! hatta oyumu yuvarlaktan yana kullanıyorumm :)

    @fashiONözge hem kendi çizgisinde hem bizim de kullanabileceğimiz modelleri seçtim ;)

    @zeys evet sadece "deneme" şansına sahibim! çünkü dükkanda bir gözlük beğendiğinde mağaza yöneticimiz "kartını alayım" diyor bana! :)

    @BeTwin Us keşke istanbul şubemiz olsa size ben servis yapardım bütün gözlükleri deneyip eğlenirdik :)öpüyorum çok çokkk

    YanıtlaSil
  13. Aaa ilkinden ben de var babam takıyordu bir zamanlar şimdi bana verdi.:)) Tipik baba gözlüklerimiz olsa da seviyorum vallahi her tipini her çeşidini takarım. :))
    Ne zamandır post yapmadım bu gözlükle ilhamım oldun çok merci şekerim.:)))

    YanıtlaSil
  14. Bu markayi ogrendigimiz iyi oldu ama simdi de herkesin Persol takmasindan korkmuyor diilim ;)) Artik dikkatle arayacagim markalardan oldu thnx ;)

    YanıtlaSil
  15. @Melis Kıyıcı tak tabii hemde eskisi daha güzel bizim için ;) rica ederim efendimm ilhamınız bol olsun!

    @madammoda yok yok kokoşlar sevmez persol,taşlı cavalli'ler onlar için var ;)

    YanıtlaSil