29.3.12

Polyvore

Geçtiğimiz yaz, Bodrum Marina Yacht Club'te en yakın arkadaşımla keyifli bir akşam yemeği yerken masama yabancı bir kadın yaklaşıp ingilizce bilip bilmediğimi sordu, evet cevabını alınca da başladık konuşmaya.. Üzerimdeki Audrey Hepburn t-shirtümü nereden aldığımı sormak için gelmişti :) Onun Hollanda'da hiç böyle bir şey bulamadığını ve benim gibi büyük bir Audrey fanı olduğunu öğrenince t-shirtümü hediye etmek istedim. Önce kabul etmedi ama benim birkaç tane daha Hepburn baskılı t-shirte sahip olduğumu  öğrenince şaşırarak kabul etti. Sohbet ettikçe eşiyle her yıl Bodrum'a geldiklerini, hatta gözlüklerini sadece bizim mağazamızdan aldıklarını öğrendim! O sırada orada üzerimi çıkarmam mümkün olmadığı için ertesi gün kaldığı otelin resepsiyonuna hediyemi bıraktım. Facebook aracılığıyla da iletişimimiz kopmadı. Bu kız şimdi niye bize bu hikayeyi anlatıyor diyorsanız, bu tatlı arkadaşım sıkı bir polyvore kullanıcısıymış ve blogumu inceledikten sonra içinde benim olduğum bir set yaratmış! Benim çok hoşuma gitti, burada da paylaşmak istedim :)

Geen titel #273

13 yorum:

  1. Aaaa ne guzel bir jest, cok guzel bir tesekkur yolu bu, cok begendim : )

    YanıtlaSil
  2. çok incesin kujum bende olsam kesin hediye ederdim=)
    kolajın harıka olmuş

    YanıtlaSil
  3. Bir de sorum olacak, simdi Siu nun blogunda geziyordum, instagram paylasimlari arasinda senin de resimlerini gordum, bir tanesi cok hosuma gitti, kurukafali fincan ve tabaklari, nerede cekmistin o resmi? Lutfen bulabilecegim bir yer olsun : )

    YanıtlaSil
  4. çok hoş bir raslantı olmuş, :)

    YanıtlaSil
  5. Senin jestin mi onunkidi ki daha tatli bilemedim:) cok guzel bir hikaye..

    YanıtlaSil
  6. Harika olmus jestin ve cok zarif bir karsilik vermis cok begendim!!

    YanıtlaSil
  7. her ikiside hem t-shirtünle olan hem de bu polyvore
    de yapilan calisma harika ! sende mükemmel bir
    ani olarak kalcak...
    zaten o günkü kombinin harikaydi !!
    bende cok sevmistim !

    YanıtlaSil
  8. Tatlım senin ne kadar zengin bir gönlün var!! :) harika bir jest olmuş, karşılıksız bir iyilik ve aradan uzun zaman da geçse unutulmadan verilen içten bir karşılık. Bayıldım bu çalışmaya en sevdiğim postlarından birisini çalışmış canım ;)

    YanıtlaSil
  9. @Lila Moonlight Maalesef fotoğrafı ben çekmedim,internette gezinirken karşıma çıkan ve beğendiğim bir kareydi. Bulsam bende alırdım onlardan :)

    @FahionOnBoard mersi ;)

    @Duygu Senyurek hihi teşekkürler canım

    @Fahion Mini Katılıyorum!

    @Aysun Karaalioğlu AYS♥STYLE di mi ama :)

    @Bc bende öyle!

    @want more fashion sağol tatlım

    @BeTwin Us utandırıyorsunuz efendim :) beğenmene sevindim giz!

    YanıtlaSil
  10. vay be iste turk insani boyle comert olur; gurur duydum helal olsun sana

    YanıtlaSil
  11. ne kadar tatlı yaa bayıldım bu jeste! :) çok güzel bir kolaj olmuş kesinlikle, haki kırmızı bej comb çok başarılı.

    YanıtlaSil
  12. Kusura bakma gormemisim cevabini, ben 4 nisandan evvel gelip bakmistim cevap varmi diye, sonra geldigimde de tekrar bakmamisim bu postun yorumlarina. Sagol cevap verdigin icin : ) Eger raslarsak o guzel tabak canaga, birbirimize haber veririz artik : )

    YanıtlaSil