13.3.14

Little Navy Dress

Giyinmek benim gibi sizin icin de 'ciddi' bir meseleyse; ve kiyafetlere benim kadar anlam yukluyorsaniz; eminim evden cikma sureniz o kadar da kisa degildir..! Bu cekimde evden cikmaya hazirlanan bir Iconic Mouse goreceksiniz :)

Bu kiyafetime; modanin efsanevi 'kucuk siyah elbise' kavramindan ilham alarak kucuk lacivert elbise basligini vermek istedim cunku benim icin klasik siyah elbise kadar kurtarici oldu :)
Evet; pantolonlu-etekli kombinler yapmak cok guzel ama itiraf etmeliyim ki hamile bir kadinin en buyuk kurtaricisi: elbiseler!
Tek parcayla sikligi yakalamak icin hepimizin zaman zaman basvurdugu bu minik elbiseler; hamile iseniz 'rahat etme' artisiyla daha da kiymete biniyor..

Fiyonk sac bantim Primark
Kalpli Melissalarim Vivienne Westwood tasarimi
Moschino cantamla tamamladigim kobinimle evden cikmaya hazirim!
Kumasi ve yaka detayiyla caba sarfetmeden şık bir gorunume ulasmami saglayan CharisMom elbiseyi satin almak icin tik tik

24 yorum:

  1. biliyorum bu yorumu yayınlamayacaksın, ancak 15 yaşında bir çocuğun öldüğü bu günlerde, sen de güzeller güzeli bir anne adayı iken, nasıl hiçbir şey yaşanmıyor gibi, giyinmenin ne kadar "ciddi" bir mesele olduğuna dair bir post yayınlayabiliyorsun gerçekten anlamıyorum.

    bu duyarsızlık beni rahatsız ediyor biraz. belirtmeden geçmek istemedim.

    onun dışında, hamilelikle birlikte iyice güzelleşmişsin. 7. fotoğrafta da Blair Waldorf'un aynısı gibisin :) Çok zarif ve şık bulduğum bir kombin oldu.

    YanıtlaSil
  2. Oncelikle hakaret ve kotu niyet icermedigi surece tum yorumlari yayinladigimi belirtmek isterim.
    Bu kayit; calistigim markayla olan anlasmam geregi, bir hafta oncesinden yazilmis ve persembe sabahina otomatik yayinlanacak sekilde duzenlenmistir.
    Benim ne kadar "duyarli" oldugumu buradan olcecek kadar duz dusunen birine benzemiyorsunuz uslubunuzdan anladigim kadariyla; ama yine de yargilamak istediniz sanirim.Takdir edersiniz ki; milletce boyle kara gunler gecirirken ben oturmus 'giyinmek de ne kadar ciddi bir is' diye dusunmuyorum.. Lutfen bu kadar basite indirgemeyin acimizi,duyarliligimizi.
    Madem bundan rahatsiz oluyorsunuz, size tavsiyem ancak '15 yasinda bir cocugun oldugu bu gunlerde' 'hicbirsey yasanmiyor gibi' moda blogu gezintisi yapmamaniz olabilir. Siz bugun benim sayfama tikliyorsaniz iki sebebi var: ya "bir sey paylastim mi acaba aman hemen elestireyim" niyeti ya da gercekten gunluk yasaminiza devam ettiginiz icin,izlediginiz bloglarin rutin kontrolu.
    Eger kotu niyetli degilseniz; geriye ikinci secenek kaliyor ve bende size -siz neden blogumu ziyaret ediyorsaniz,bu postta bu yuzden burada- cevabini vermek durumunda kaliyorum.
    Begeniniz icin tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  3. Yine cok guzel olmussun, cantana bayildigimi da soylemeden gecemeyecegim! Annemle beraber yazini okuyup resimlerine baktik ve ikimizde bayildik sana, masallah diyorum, bebisede sanada♡
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah bende cok seviyorum onu!
      cok tatlisiniz,gercekten cok mersii:) sevgiler(anneye de) ;)

      Sil
  4. Hamilelik çok yakışmış sana<3 Çok güzelsin canım<3
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bi anne adayı olduğunuzdan nazar değecek endişesi taşıyorum, kendinize ve bebise iyi bakin, dusuncesiz yapılan yorumları ise kulak ardı etmenizi diliyorum. Sizi bilen biliyor, kimsenin haddi değildir başkasını yargılamak. Mutlu haftasonları dilerim.

    YanıtlaSil
  6. Allah hepimizi kotu gozlerden korusun♡
    Yorumunuz icin cok tesekkur ederim, iyi tatiller :)

    YanıtlaSil
  7. Pınar çok uzun zamandan beri takip ediyorum seni gündem hakkındaki görüşünü de az buçuk biliyorum. Hayat devam etmek zorunda gerçekten de internette karalari bağlamakla da duyarlı olmuyoruz hiç birimiz. Konumuza dönecek olursak tam bir çıtı pıtı çıtır anne oldun masallah sana:) bu arada cinsiyet belli mi kızın olacakmis gibi geliyor nedense:) iyi bakın birbirinize, sevgiler...

    İnsta/duygulluk

    YanıtlaSil
  8. Maşallah,çok hoşsun ,annelik yüzünüzde sıcacık bir gülümse olmuş.
    Bir ricam var,lütfen topuklu ayakkabılarla,kendinize daha çok dikkat edin.
    sevgilerimle,sağlıkla kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok sagolun,merak etmeyin dikkat ediyorum :) sevgiler♡

      Sil
  9. Vuhuuuu döndüğüne çoook sevindiiim ve çok çok çok tebrik ederim , gitgidegüzelleşmişsin çok yakışmış hamilelik :) maşallah ikinizede sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

    YanıtlaSil
  10. Hamikelik cok yakışmş kesinlikle😊 fotograflar da coook guzel.

    YanıtlaSil
  11. Navy!!!!! ♥♥♥♥♥

    YanıtlaSil
  12. Merhaba sizi intagramdaykemde takip ediyordum.Geri dönmenize çok sevindim ayrıca annelik size çok yakışmış allah sağlıkla mutlulukla kucağınızı almayı nasip etsin inşallah:)

    YanıtlaSil
  13. Merhaba sizi instagramda da takip ediyordum geri dönmenize çok sevindim😊ayrıca annelik size çok yakışmış inşallah sağlıkla huzurla kucağınızada alırsınız💕💕💕

    YanıtlaSil
  14. Merhaba sizi intagramdaykemde takip ediyordum.Geri dönmenize çok sevindim ayrıca annelik size çok yakışmış allah sağlıkla mutlulukla kucağınızı almayı nasip etsin inşallah:)

    YanıtlaSil
  15. Merhaba sizi intagramdaykemde takip ediyordum.Geri dönmenize çok sevindim ayrıca annelik size çok yakışmış allah sağlıkla mutlulukla kucağınızı almayı nasip etsin inşallah:)

    YanıtlaSil
  16. Merhaba sizi intagramdaykemde takip ediyordum.Geri dönmenize çok sevindim ayrıca annelik size çok yakışmış allah sağlıkla mutlulukla kucağınızı almayı nasip etsin inşallah:)

    YanıtlaSil