7.3.14

TRAINERMANIA

Ben o begendigi butun topuklu ayakkabilari alan kizlardan olmadim hic. Tamam yuksek okceker uzerinde durmak apayri bir his, insana kendini zafer kazanmis gibi hissettiriyor! Hele ki benim gibi rahatlikla yuruyebilmesiyle ovunen bir tipseniz o topugun boyu git gide buyuyor.. Fakat yine de bir yanim spor ayakkabilari daha cok sevdi,icimdeki buyumeyen cocuk ve ben renk renk converse ve cesit cesit sneakerlari yillar yili ayakkabi dolabina dizeledik hep. Bu sebeple kisa bir sure once Nike Airmax modasiyla baslayan 'trainer' furyasi en cok benim isime yaradi :) Son zamanlarda en cok bu ayakkabilara yatirim yaptigimi fark edince bunu paylasmak istedim! Temmuz ayinda ilk airmaximi almamla basladi her sey. Pudra&Pembe rengiyle beni tavladi..

Birlikte gayet mutlu mesut gunler gecirdik :) Herkeste airmax vardi ama bu rengi pek gormuyordum, iste benim ona baglanmam icin cok iyi bir sebep! Daha sonra hamilelik sureci baslayinca,ozel durumlar disinda topuklu ayakkabilarimi kullanmamaya basladim. Boyle olunca da gozum daha fazla  spor ayakkabi aramaya basladi :)
Insan degisen bedeni yuzunden ustune basina cok fazla bir sey alamayinca (anne adaylari ne demek istedigimi cok iyi anlar) ayakkabi canta gibi her zaman kullanilacak urunlere sariyor sanirim.. Hadi bakalim bunu da ekledik dolaba (yine pembe,yine pembe!)
Bu ise son gozbebegim! Rengine oyle asik oldum ki;giymeye kiyamiyorum. Su yagmurlu havalar bi bitsin,ayagimdan cikartmiycam soz :) Simdi birde 'spor ayakkabi kot yada esofmanla giyilir' kuralini bozan; etek dahil her seyle giyme modasi cikti ya, gonul rahatligiyla her kiyafetin altina bunlari gecirip cikabilirim ;)
Bu kadar Nike bagimliligindan sonra New Balancelara da bir sans vermek lazim diyip bu suet gorunumlu morlari sectim. Artik bir 10 yil bu tarz ayakkabi almasam olur herhalde! Neyse ki gercekten kullaniyorum; giyip eskitiyorum, o yuzden icim rahat :) Sadece bunlarin rahatligina alistiktan sonra yukselip giden topuklarin acisina nasil alisacagimi dusunmek bile istemiyorum..!

Herkese mutlu ve rahat bir haftasonu dilerim! ;)
  P.

9 yorum:

  1. Sarı olan Nike Air Max Türkiye'den mi acaba ? Öyleyse nereden :) ? Bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. maalesef yurtdisi. Tesekkurler :)

    YanıtlaSil
  3. Sarı pembe olana bayıldım malesef Bursa'da bulmak çok zor internet üzerinden alıcam bu gidişle:(
    Hepsini güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederim,direk internetten alin bencede daha kolay :)

      Sil
  4. Yaşasın spor ayakkabılar :)
    Herşeyle giyilebilmeleri artık yasal hale geldi sayılır ya bende pek mutluyum hahaa :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen resmen -legal- oldu! haha yasasin ;)

      Sil
  5. Air maxin da uc santim kadar yuksekligi var gibi duruyor dogru mu goruyorum acaba ?

    YanıtlaSil
  6. Air maxin da belli bir yuksekligi ( yaklasik 3 santim kadar ) var mi acaba ve de pudra pembeyi nerden aldiginizi soyleyebilir misiniz ? Tesekkurler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabani kalin oldugu icin var tabii,dubaiden almistim..

      Sil