23.4.14

V for Valentino

Bir Valentino furyasidir gidiyor! Birkac yil once piyasaya cikan 'rockstud' modeli her yil farkli renk secenekleriyle yerini saglamlastirip,bu yil cikardigi neon renklerle tekrar gundeme geldi ve artik neredeyse bir klasik oldu.. Sivri burun ve zimba ikilisi cok hos gozukse de benim gozum baska bir yerdeydi.. :)

Bu sezon cikan rengarenk sneakerlarin daha cok ilgimi cektigini itiraf etmeliyim! Su siralar modayla ilgili beylerin neredeyse hepsinde kamuflaj desenli olanlardan gormek mumkun.. Benim tercihim ise biraz daha kadinsi-ve zamansiz oldugunu dusundugum dantellilerden yana oldu. Kamuflaj trendinden elbet sikiliriz ama dantel hep var diye dusunerek bu -renklerine hayran oldugum- guzelligi eve getirdim. Bunda; su siralar rahat ayakkabilarin benim icin cok kiymetli olmasinin payi buyuk tabii.. :) Hem baharin gelisini karsilamak icin civil civil renklerden daha iyi ne olabilir ki? Giymek icin sabirsizlaniyorum!
Xx
P.

1 yorum:

  1. Sneaker rahat oluyor, ama yürüyüs disinda pek giymiyorum, topuklu daha yakistigini düsündügüm icin :) Yukardaki ayakkabilarda cok sIk duruyorlar :)

    YanıtlaSil