21.4.14

Working Mom(to be)

Ben onlardan biri olmasam da; 'calisan anne' nin ne demek oldugunu bilecek kadar ornek var etrafimda.. Isin duygusal zorluklarina hic girmeden bizim konumuz olan 'kiyafetler'den bahsedelim :) Hamileligin son haftalarina kadar calisan her kadin; is hayatindaki giyim cizgisini hamileyken devam ettirmekte zorlanmistir.. Ben belli kurallarin disina cikilmamasi gereken bir yerde calisiyor olsam muhtemelen cok zorlanirdim! CharisMom urunleriyle kombin yaparken, is yerindeki formal sikligi devam ettirebilecek urunlerin cesitliligi gozume carpti ve bir tane de benim tarzimin disinda kombin yapmak istedim. Hamileyen de is sikligindan odun vermek istemeyen tum anne adaylarinin bu urunleri incelemesini tavsiye ederim! Herkese mutlu haftalar diliyorum..


Pantolon&Bluz ve Ceket CHARISMOM
Canta MICHAEL KORS
Ayakkabi ZARA

7 yorum:

  1. Hamile hamile hiç mi üşenmez bir insan helal olsun! ve nazar değmesin,masallah ikinizede!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahha usenmedigimi kim soyledi :) cok tesekkur ederim,amin..

      Sil
  2. Maşallah size çok güzelsiniz :) bebiş için yaptıgınız hazırlıkları da paylaşırmısınz bizimle..sizin gibi zevkli birinden tavsiler almak ve neler sectiğini görmek önemli birşey :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkurler,acikcasi cok istemiyorum ama ufak tefek paylasirim belki vakit bulursam :))

      Sil
  3. Slm ben de şu anda hamileyim,en zor konu kıyafet bir yana bence cilt bakımı ve makyaj rutinleri;çünkü kullandığınız tüm ürünleri elden geçirmek gerekiyor,içeriklerine tekrar tekrar bakmak gerekiyor,ojeler,farlar,kalemler her şey önemli ve anladım ki ülkemizde organik bakım ve makyaj ürünleri az denecek kadar az,mineralle karıştırıyor....
    Özellikle cilt,hamile bakımı,makyaj konusunda kısa bir post hiç fena olmaz sanırım:)

    YanıtlaSil
  4. Slm ben de hamileyim,kıyafet derdi bir yana en büyük sıkıntı yaşadığım konu cilt bakımı ve makyaj,ülkemizde organik kozmetik gerçekten çok zayıf,mineralle karıştırılıyor dolayısıyla tek tek içerik okumak,hepsine tek tek bakmak,organik mi,bitkisel mi,aman içeriği nasıl,aman oje 3 free mi,gerçekten bu rengi de mi oyle derken insan dipsiz kuyuya düşüyor,çalışan hamilelerde bir şekilde az da olsa makyaj ya da bir şeyler yapmak gerekiyor..uff.
    siz neler kullanıyorsunuz,neler yapıyorsunuz kısacık bir postta hiç fena olmaz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, ben kullandigim hicbir urunu degistirmedim.. daha once ne kullaniyosam aynilarina devam :) hamilelikten dolayi edindigim tek urun catlak onleyici jel. (lierac) pek yardimci olamadim kusura bakmayin.. sevgiler!

      Sil