17.2.12

Iconic Mouse Outfits vol2

Birinci yaşa özel, blogumu açtığımdan bu zamana kadar giydiğim tüm kıyafetlerin bir kısmını post yapmıştım. Ben, bir anda hepsine bakınca her kılığa girdiğimi görüyorum :)  Giyinmek tamamen ruh halim ve modumla doğru orantılı olduğu için her şey olabiliyor. Şu durumda net olarak bir tarzı belirlemediğimi fark ettim. Siz stilim hakkında ne düşünüyorsunuz?




























18 yorum:

  1. Her önüne gelen outfit 'bayıldım' yorumu yaanlardan diilim ;) Ama senin tarzını çok seviyorum ben ... 2012'de de bool bol outfit bekliyorum heyecanla ...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. bazen özenli şık bazen umursamaz özentisiz ama yine şık. Feminen parçalar mutlaka oluyor kombinlerinde. Stilini seviyorum tatlım

    YanıtlaSil
  3. çok farklı değişken bir tarzın var bence yenılıklere ayak uyduruyorsun! ben seni beğeniyorum severek takıp edıyorum:)

    archferda.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. hepsinin apayrı kompozisyonları var çok başarılı çok güzel :)

    YanıtlaSil
  5. 3. ve 4. fotoğraf favorim olmakla beraber hepsinde çok hoşsun!

    YanıtlaSil
  6. Tarzını çok beğeniyorumm

    HEDİYE ÇEKİLİŞİM

    http://selenaycoser.blogspot.com/2012/02/giveawaylancome-hypnose-drama-and-bath.html

    YanıtlaSil
  7. Sıradışı bir tarzın var ve bence sana çok yakışıyor. :)
    Fotoğraflar da ayrı bir güzel,belirtmek istedim :)

    YanıtlaSil
  8. bu yorumu yapip yapmamayi cok düsündüm ama söylemek istedim yine de. cok uzun süredir takipcinim. ben kendim oldukca iri kemiklere ve kalin bacaklara sahip oldugum icin senin de birazcik ayni dertten muzdarip oldugunu farkettim ister istemez. tercihlerini seviyorum ama bence genel olarak taytlar, cok acik renkli ve harem pantolonlardan kacinsan daha ince görünürler.
    dedigim gibi sadece benim fikrim ve gözüme carptigi icin söylemek istedim sen sorunca :)
    ayrica marc jacobs sneakarlarina bayiliyorum :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar! :-) Efendim simdi ben tesettürlü bir bayanim, hani genelde benim giymeyecegim parcalar tasiyorsun ama senin stilindeki o aykiri durus cok hosuma gidiyor. Sessiz takipcilerindenim. Yani tanimlayamadigim farkli bir tarz, farkli bir yüz, farkli bir bakis sendeki. :-)

    Birde profesyonel bir ressam olsam kesin portre resmini yapmak isterdim. :-) Lise yillarinda acemice yaptigim resimler vardi bir kac tane gerci.
    Ortacagda o bayan portrelerinde olan hüzünlü ama ayni zamanda dünyayi umursamayan güclü karakterli bir yüze sahipsin. :-)

    Neyse cok uzattim.Yani demem o ki severek takip ediyorum. :-)) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. hepsi hepsi birbirinden güzel !!!

    YanıtlaSil
  11. Hepsi cok ama cok guzeller. Blogunu yeni kesfettim ve seni takipteyim:)

    www.whiteperla.blogspot.com

    YanıtlaSil
  12. Selam! Bende sessiz takipcilerindenim diyebilirim ama madem bizim goruslerimizi merak ediyorsun, bende ekliim..
    Rocker chic, bohemian, vintage lover gibi herhangi bir gruba sokamayacagimiz seninde dedigin gibi cok yonlu bir stilin var..Iste bu yuzden bazi outfitlerine begenerek bakiyorum ama bazisini da cok begenmiyorum acikcasi...Fakat bence bu kesinlikle bir arti! Tabi bazi insanlar bunu boyle algilayamayabilir ama bence bu senin moda ve trendlerle profosyonel anlamda ilgilendiginin gostergesidir..
    Lafi fazla uzatmiim, bence farkli tarzlar denemeye devam:))

    YanıtlaSil
  13. Tibet yıl trendler değişiyor elbetteki bunları takip edicez demode kalmiycaz stilimiz aynı kalsın diye.. Ayrıca bence hepsi birbiriyle tutarlı secimler kendince yorumlanmış icinde senden birşeylerde olan ben bunlara bakınca iste pd diyebiliyorum..

    YanıtlaSil
  14. selam!
    ilk defa yorum yazıyorum. Bence stilini özetlemek gerekirse: eğlenceli denir. Giyinirken eğleniyorsun belli. Ama bence biraz daha vücudunu yanıyarak giyinsen daha iyi edersin. Mini etekler, dar pantalonlar ve çok dar üstler senin vücuduna göre değil
    Umarım kızmazsın=)

    YanıtlaSil
  15. tarzını bazen beğeniyorm, bazen beğenmiyorum.
    Mesela 5. kombinin çok güzel fotodaki, tam kendi vücuduna uygun bir şey seçmişsin. Ama o ne kadar güzelse 7 ve 10. kombinde o kadar kötü. Yani desenli çoraplar mini etekle birlikte, ve beyaz çoraplar sana göre değil. Onların tek yaptığı bacağını daha da kalın göstermek

    YanıtlaSil
  16. @♥Stylish Tricks♥ bu içten yoruma karşı kendimi suçlu hissettim en yakın zamanda outfit postu yapıyorum :)

    @Trendydolap bende seni seviyorumm :)

    @adreferda çok teşekkür ediyorum, ne mutlu bana!

    @STAY ON THE FASHION yaratmaya çalıştığım şeylerin iyi gözlemlenmesi benim için en büyük mutluluk.

    @Ceren çok teşekkür ederimm gerkeçten :)

    @SEL sağol canımm

    @MELEXY beğeniyorsanız ne mutlu bana!

    @A.Zülal gelen olumsuz yorumları; hakaret içerikli ve fiziksel özelliklerle ilgili eleştiri olmadığı sürece yayınlıyorum ve içtenlikle söyleyebilirim ki; hiç dert etmiyorum :) Ben kombin yayınlarken; burnum yamuk mu ya da boyum kısa mı diye değil kıyafetle ilgili yorum almayı tercih ediyorum çünkü. Senin yorumun da gayet bu yönde hatta benim de zaman zaman dikkat ettiğim bir konu. Kendimi bildim bileli çok ince bacaklara sahip olmadım, bunun kilomla alakalı olmadığını çok zayıfken bile değişmeyen vücut şeklimden anladım :) Ama ben giyinmeyi çok seviyorum ve hiç olmayacak şeyler dışında hiç bir şeyden kaçınmak istemiyorum! Bu yüzden her şeyi deniyorum. Eleştirin ve gözlemin için çok teşekkür ederim,sevgiler.

    @Seyyah Bugüne kadar aldığım en hoş yorumlardan biri sanırım! Yüz analizi özellikle çok hoşuma gitti, daha önce bir kaç kez 'karakteristik' bir yüze sahip olduğumu duymuştum ama bu çok başka bir bakış açısı.. Çok teşekkürler,sevgiler!

    @want more fashion sennsin güzel:) mersi canım!

    @White Perla Aramıza hoşgeldin o zaman ;)

    @neslie sessiz kalmayalım lütfen :) yorumun için çok teşekkürler! harika bir gözlemcisin;)

    @Aysun Karaalioğlu AYS♥STYLE bunu senden duymak büyük mutluluk! :)

    @Adsız Kızmam ama eğleneceksek her şeyi denememiz lazım öyle değil mi ama? ;) Mini etek giymek için illa da uzun ince bacaklara sahip olmak gerek diye bir kural yok,önemli olan içinden geldiği gibi giyinmek ve kendine güvenmek. Sevgiler!

    @Adsız Zaten Benim için öncelik nasıl gözüktüğüm değil benim canımın ne giymek istediği :) Bir yerden beğeninizi yakalayabildiysem ne mutlu bana!

    YanıtlaSil
  17. bazı fotoğraflarında vücudun için ne kadar uygun kıyafeti seçtiysen bazılarında da bir o kadar yanlış kıyafeti seçtiğini düşünüyorum. hem renk hem model açısından.doğru seçtiktlerin çok doğru yanlışlarınsa -bence- çok yanlış :) bunu iyi bir eleştiri olarak almanı dilerim. çok şanslı bir kızsın. gerçekten senin yerinde olmak isteyecek birçok kız var. kendine iyi bak :)

    YanıtlaSil