27.4.12

Hometown Glory

Şubat ayının sonlarında Londra demek; buz gibi bir hava demek. Evimi ne kadar özlediğimi fark etmek demek.. Londra söz konusuysa, gerçekten eve gelmiş gibi hissediyorum! Sırf sokaklarında yürüdüğüm için mutlu olduğum şehirde; normalde en huysuzlandığım şey olan üşümek bile umurumda olmadı. Her sabah Pret-A-Manger'den kruvasanımı alıp camın önüne oturdum; işe giden kalabalığı izledim. Covent Garden'da La Durée açılmasına bayıldım, Camden Town'da yine alternatif sokak stillerini inceledim. Oxford Street'te alışveriş yaptım. Pazar günü Hyde Park'ta serpentine brunch yapmadan da dönmedim. Orada yaşadığım zamandan kalma alışkanlıklarımın hepsini bir kaç güne sığdıramasam da çok iyi geldi.
covent garden
hyde park
bugüne kadar yapılan en büyük m&m's world piccadily'de!
fotoğrafı yalnız çekilmeme izin vermeyen beyefendi :)
pazar kahvaltısı
portobello road
beatles pozu :)
wasabi
liverpool st
neden bu kadar mutlu olduğumun cevabı vitrinde saklı :)
saint honoré rose
sister love
 white swan

26 yorum:

  1. en çok m&m s ler beni benden aldııı saç bandı sana çok yakışıyrrr

    YanıtlaSil
  2. harika görseller hayran kaldım..

    YanıtlaSil
  3. Çoook güzel fotoğraflar bayıldım yine :)

    YanıtlaSil
  4. Fotograflar içimi açtı! Bayıldım!

    YanıtlaSil
  5. makaronlara kuğuya ve örgü pembiş saç bandına bayıldıım canım fotoğraflar harikaa özellikle yanında durup değişik bir kare yaratan beyefendiye çok güldüm=)) şaşırmış bir halin var=))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deli midir nedir geldi fotograf cekildigimi gorunce yanima atti kendini :)

      Sil
  6. Ben de cok ozledim Londrayi, cok iyi geldi bu post. O Laduree keyfi, kugularin guzelligi, senin renkli kiyafetlerin, seni yalni birakmayan beyfendi ile resmin ve fosfor pembe cambridge ( o da indirimdemiydi, ve onu mu aldin? ) ilk aklima gelen guzellikler : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uff degildi tabii her yerde ayni fiyatti ama ben seker pembe aldim neondan daha cok kullanacagima karar vererek!

      Sil
  7. Tatlım Londra bizim bir sonraki rotamız ve ben senin sunduğun bu güzel karelerden sonra bir kez daha merak ediyorum şehri :) Gitmeden önce sana detaylı bir mail yazacağım zaten, kareli kabanının üstüne püsküllü atkına ve kırmızı pantolonuna bayıldım. Şehrin güzel sokaklarında parlıyorsun Pınar'cım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bana mutlaka haber ver sana bir londra maili atiyim! kabanimi cok seviyorum indirimde missoni'den dusurdum hem renkli hem de sicacik tutuyor :)

      Sil
  8. ayy ne eğlendim yaa tektek bakarken :) hele o renkli hallerin, ya ne tatlısın kıj sen :) bir de o abi harika ya gelmiş yanına fotoda olmak için hahahaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deli deliyi ceker iste geldi beni buldu kocaaa oxford streette :)

      Sil
  9. cantanin markasi ??cok hos!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hangisi? :) bendeki gri calvin klein,vitrindeki pembe cambridge satchel

      Sil
  10. çok güzel fotolar, bende her sene gidiyorum Londra'ya 2.vatanım gibi :) bu sene de yılbaşı zamanı oradaydım ve anoraml soğuktu. F21 in önünde aynı yerde benimde pozum var ve çok şaşırdım ilk kez Oxford st. i bu kadar boş görüyorum :) Keşke vitrin fotoları da çekseydin özellikle primark vitrinini :=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o kadar soguktu ki gercekten eldivenlerimi cikarip kamerayi acmaya bile usendim!

      Sil
  11. süpeeeer !!! cok begendim!!
    benimde tekrar londraya gidesim geldi !

    YanıtlaSil
  12. :) thank you so much

    YanıtlaSil
  13. Cok guzel fotograflar ve sayende Londra'yi ne kadar ozledigimi anladim. Kendimi Camden Town'a yada Portobello'ya atmak istedim hemen :))

    YanıtlaSil
  14. Londraa! fotoğraflar çok güzel, burada hava ne kadar sıcak olsa da bir an o soğukta ordaymışım gibi hissettim ve çok iyi geldi :) özledim galiba :(

    YanıtlaSil