13.12.12

Şimşek

Giyinirken nelere dikkat edersiniz? Vücudunuza uygun giyinmeye? Parçaların ya da renklerin uyumuna? Ya da tamamen o anki trendlere uygun olmasına, modaya?! Bunların hepsine bende dikkat ederim fakat biraz daha önemsediğim bir şey varsa o da canımın ne istediğidir:) Ben o kıyafeti o an giymek istiyorsam,nereye gideceğimin önemi olmaz. Benim içimden o parçayı kombinlemek geliyorsa, yakışıp yakışmadığı ufacık bir detaydır. Moda kuralları açısından çok doğru bir tarz olmamasına rağmen, insanların yorumlarından çok kendi zevklerimi önemsediğim için kendimi böyle huzurlu hissediyorum. Malum şu sıralar herkes moda eleştirmeni, herkes bilir kişi.. "Şu sana olur","Bu bununla olmaz"lar havada uçuşuyor.. Bazen her şeyi fazla ciddiye alıyoruz, giyinmeyi de öyle..  Benim naçizane tavsiyem hiçbir zaman başkalarının düşüncelerini kendi fikirlerinizden fazla önemsemeyin. Ve şunu unutmayın: içinde kendinizi rahat ve şık hissettiğiniz her kıyafet size göredir ;)
PDSC09438

DSC09378 PDSC09415 PDSC09391 PDSC09350 PDSC09363
Kazak ve Loafer: Primark  Tayt: Pazardan

9 yorum:

  1. Ne kadar güzel dile getirmişsin, çok doğru gerçektende, insan neyin içerisinde mutluysa kendini nasıl görmek istiyorsa öyle güzeldir..Hem üzerindeki parçaları kim kombinlemek istemez? Muhteşem görünüyorlar!
    Ayrıca bu saç rengi sana çok çok yakışıyor:)

    Sevgilerimle
    Sümeyra

    YanıtlaSil
  2. Owwwww kazak muhteşemm !!! flaş renkler bu mevsimde favorimm :) Ayrıca o kadar haklısın ki , herkesin kendini bilirkişi sandığı konusunda . Sevgilerrr :))

    YanıtlaSil
  3. Hay agzini opiim pinar:)
    Herkes bilir kisi olmus durumda
    Trend filan takip etmesekte zaten heryer trendler dogrultusunda tasarim/uretim yaptigindan kacmak pek mumkun olmuyor
    Ama icinden geldigi gibi degil de trend/dergi vs dogrultusunda giyinenler olduguna inanmak istemiyorum!
    Ben istemedigim,icimden gelmeyen birseyin icinde 5dk duramam

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle katılıyorum , insanın içinden ne geçiyorsa kendini nasıl iyi hissediyorsa ... saçlarda harika bu arada <3

    YanıtlaSil
  5. Cok haklisin tatlim! Kesinlikle katiliyorum, hem cok da iyi yapmissin. Kombini o kadar cok begendim ki abartmiyorum aynilarini alip giymek istedim :)

    YanıtlaSil
  6. Renk uyumunu cok severim, cok riskli bur kombin aslinda, ama super yapmishin)


    http://fashionworldxavi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. kesinlikle katılıyorum sana, bende çoğu kez şahit oldum özellikle mağazalarda ürünleri aldırmak için satış görevlileri saçma sapan yorumlar yapar :)ben birde yaşına göre giyinmeyenlere anlam veremiyorum, teyzelerin genç kız gibi olmasına mesela.

    YanıtlaSil
  8. ciddiye alınması konusunda kesinlikle hem fikirim. biraz daha rahat olsa herkes keşke neden kasıyorlarsa bu denli...!
    bu arada saçının rengi gün geçtikçe daha da güzelleşiyor bayıldımmmmm

    YanıtlaSil
  9. harika bir yazı olmuş kesinlikle katılıyorum!=)

    YanıtlaSil