25.2.14

Evlendikten sonra kariyerinden vazgecip calismayi birakan kadinlar gibi bende blog yazmayi biraktim! Son postumu alti ay once yapmis olsam da;ara ara beni ozledigine dair mail atan,sosyal medyadan her firsatta 'geri don' cagrisi yapan sevgili izleyicilerim 'demek ki guzel bir sey yapiyordum' dedirtti bana ve hicbir zaman "artik bir daha donmem" demedim,o acik kapiyi biraktim anlayacaginiz..
Fakat ben birseyden soguduktan sonra cok kolay toparlayamayan bir tip oldugum icin,modadan da sikilinca hic giyinip cekim yapasim gelmedi :) Evlilige alismak,artan sorumluluklarla paralel degisen hayat bicimi,evle ilgili bitmeyen detaylar derken ayni zamanda bloggerligin bir yere gitmedigi hissine kapilmam ve bunu yapmaya devam etmek icin eski hevesimin kalmamasi bunca aydir bir kez bile bloguma tiklamayisimin sebepleri. Belki daha satirlarca bahane yazabilirim.. Ama sadece geri dondugumu belirten,amaca uygun bir giris yazisi olsun bu! Bir sonraki post icin beklemede kalin,kim bilir belki size bir surprizim vardir? ;)
Sevgiler,P.

6 yorum:

  1. süper,hemen yeni bir post bekliyoruz,geri döndüğüne sevindim

    YanıtlaSil
  2. bir de,izleyiciler gadgetın bozulmuş ona da bir bakarsan iyi olur,onarımla ilgili blogumda bir yazı paylaşımtım,işine yararsa,sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemen uyguladim:) cok tesekkur ederim!

      Sil
  3. sonunda :))
    Hoşgeldiiin <3

    YanıtlaSil
  4. elim lıke tuşu aradı artık nasıl bır alışkanlıksa :)
    ama yazarak anlatayım :LIKE ! :)

    YanıtlaSil