18.11.11

BRICK-COLOR

Üst üste aynı şeyleri giymek pek huyum değildir ama bu dantel bluz ve renkli bootielerimi tekrar kombinlemek istedim. Sanırım bunda, bu iki parçaya gelen güzel yorumların da katkısı oldu ;) Pantolonumu geçen yıl almıştım ama ilk kez giyişim, bakalım böyle de beğenecek misiniz?
dantel üst ve pantolon h&m
kemer ve küpe primark
bootie asos

21 yorum:

  1. Kemer ve küpe çok güzel yazıyordum ben de tam :) Primark'ı gördüm.. Ne beğensem Primark :) Prümark ürünlerine nereden ulaşabilirim?? :)

    http://lunaparkqueen.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. çoook güzeel!!!bluzuna özellikle bayıldımmm bence sık sık giy onu farklı farklı kombinle:)bir de ben senin saçlarına bayılıyorum yaa nası güzel ve sağlıklı duruyolar maşallah:)

    YanıtlaSil
  3. waaayyyyyy wayyy botlar,o pantalonun güzelliği,kemerle bütünlüğü veee herzaman favorim dantel bluz,harikaaaa harikaaa :)
    göz kamaştırıcısın canıımmm ...

    YanıtlaSil
  4. çok romantik bir outfit bayıldım canım her detaya ;)

    YanıtlaSil
  5. Canım bu dantel üstleri çok seviyorum ben pantolonlada birbirini tamamlamış ben çok beğendim bu kpmbini. Botlar da zaten çok şık sakın giymekten vazgeçme:)

    YanıtlaSil
  6. ay ay ay bluzundan geçtimde pantalonuna bittimmmmm yeni sezonda varmıdır acaba gerçi olsa kaç yazar bursada hm yokki böööööö

    YanıtlaSil
  7. bluzune çok begendim ayrıca tenine çok güzel gitmiş

    YanıtlaSil
  8. hersey cok güzel ama ben
    encok kemerine bittim !!!

    YanıtlaSil
  9. çok beğendim pantolonunu güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  10. Canımm o kırmızı duvar fotografı fotograf yapmıs resmen bayıldımm kombınlerın zaten herzmankı gb ama bu defa fotograf kalıtesıne extra bayıldım tatlım:)

    YanıtlaSil
  11. kaşlarını neden aldır mıyosun? seni daha da sert gösteriyo kalın ve dagınık kaş. moschino kemer istinye parkta var mıdır? fiyat nedir biliyo musun?

    YanıtlaSil
  12. pantolon çok şık canım.. bu botları hiç şortla giymiş miydin?? görmek isterim ben :)


    Wear A Smile!

    YanıtlaSil
  13. daha çirkin bir kombin olamazdı heralde!

    YanıtlaSil
  14. @Lunapark Queen İngiltere dışında nerede mağazaları var hiçbir fikrim yok, benimkiler londra'dan hep.

    @Gizzy çok mersi tatlım bende senin topuzuna bayılıyorum keşke bende yapabilsem öylee :)

    @fashiONözge bu kombinlerin ana maddesi dantel bluz oldu en çok alkışı alan o zaten ;) teşekkürler özgecimm

    @♥мұ»p»r«i»n«č»є«s»s♥ kesinlikle 'romantik' doğru kelime oldu bu kombin için :)

    @fashion house by zeto peki o zaman bu kış eskitirim ben bu botları :p

    @PEMBEBAKTERİ ben geçen yıl tam bu zamanlar almıştım ama türkiyedeki hmlerden hiç alışveriş yapmadığım için koleksiyonları hangi zamanlamayla getiriyorlar hiç bilmiyorum,geç geliyorsa vardır belki?

    @fashionra çok teşekkür ederim

    @want more fashion bende seviyorum onu çok :)

    @BÜTÜ teşekkürleer

    @NALAN HAZNEDAR di mi nasıl uydu renkler bende çok sevdim her ne kadar fotoğraf çekilirken sıkılsam ve bu da resimlere yansısa da :)

    @Adsız kaşım gözüm değil de yaptığım şeyle ilgili soruları cevaplamak isterim. kemeri geçen yıl yurt dışından moschinonun kendi mağazasından aldım, fiyatını hatırlamıyorum. izmirde yaşadığım için istinye park hakkında pek bilgim yok

    @Wear A Smile! teşekkürler ahsencim, şort&topuklu ikilisi hiç kullanmam,yazın bile. Etekle deneyebilirim belki ;)

    @Adsız yaptım,oldu.

    YanıtlaSil
  15. hoş bir kombin olmuş tebrikler. ben asosta o botu bulamıyorum linkini ya da ürünün markasını yazmanız mümkün mü acaba? teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  16. herkes şaka mı yapıyor ben anlayamadım ya da çirkin görünmenize içten içten seviniyorlar mı?pantolon un güzel olup olamdığı tartışılabilir ancak kesinlikle size uygun bir parça değil.bir defa basenlerinizi geniş göstermiş göbeğiniz var gibi duruyor önündeki pililerinden dolayı ayrıca boyunuzu daha kısa göstermiş.dizden aşağısına doğru çok darlaşmış.buluz yıkılmış keşke altına bootienizin önündeki renkten bir mini etek giymiş olsaydınız harika olurdu bence bir de öyle deneyin.

    YanıtlaSil
  17. Bazı modellerin duruşu harika olsa bile fotoğraflamak çok zor oluyor, ben bu pantolonun modelini, yarım karelerde etek gibi duran ön kısmını çok sevdim. Üstüne krem dantel bluz ve tüy küpelerle de çok hoş durmuş . Normalde ne kadar fit olduğunu bildiğimden bazı karelerde hafif kabarık duran o kısmın göbek değil pantolonun kıvrımı olduğunu görebiliyorum ve bu kombini ekru, krem tonlarında bir babet ile de kombinlersen çok güzel olacağını düşünüyorum canım ;)


    BeTwin Us

    YanıtlaSil
  18. @Adsız teşekkürler,bot ASOS un kendi ürünü, markası da ASOS yani. Fakat geçtiğimiz yıldan, malum ürünler çok hızlı değişiyor.. Muhtemelen kalmamıştır :(

    @Adsız bir giydiğimi uzun bir süre tekrar giymem ama giyecek olursam mutlaka tavsiyenizi göz önünde bulunduracağım. fiziğimle ilgili bir takıntım olmadığı için mükemmel gözükmese de her istediğimi giyiyorum. altı üstü bir pantolon giydiğim, bu kadar ciddiye almaya gerek yok neticede yarışmaya katılmıyorum. kombinlerimden biri sadece.. yorum bırakan kimsenin gerçek duygularını saklayacağını düşünmüyorum. teşekkürler

    @BeTwin Us süper bir fikir oldu bu canım, kesinlikle değerlendirmeliyim! güzel yorumun ve profesyonel bakış açın için ayrıca teşekkür ederim ;)

    YanıtlaSil
  19. DAHA GÜZEL BİR KOMBİN OLAMAZDI HERHALDE ;) ÇOK TATLISINNNNN HER ZAMAN Kİ GİBİ :*

    YanıtlaSil
  20. cevapladıgınız için teşekkürler. botlar kalmamış ama siz hep güzel günlerde giyin=)

    YanıtlaSil
  21. ben ilk defa senin bi kombinini beğenmedim içinde tek beğendiğim parça: kemerin :(

    YanıtlaSil